Καστοριά

Ευχαριστίες για την 22η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία στην Καστοριά

Το Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2024, ο Σύλλογός μας πραγματοποίησε την καθιερωμένη εκδήλωση για την 22η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία, η οποία διεξάγεται υπό την αιγίδα της ΠΟΣΕΑ. Με συμπαραστάτες και συνοδοιπόρους συλλόγους και μέλη μας, αλλά και τους μικρούς μας φίλους από τα δημοτικά σχολεία της περιοχής μας που συμμετείχαν.

Η προσπάθειά μας αυτή δεν θα είχε την ανάλογη επιτυχία χωρίς την αμέριστη και άψογη συνεργασία φορέων και συλλόγων της περιοχής μας. Η συμμετοχή όλων αυτών των ανθρώπων μας γεμίζει χαρά, αισιοδοξία και όραμα να κρατήσουμε αυτή τη φλόγα ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ αναμμένη στο βωμό της ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ, και ο αγώνας μας δεν γίνεται να σταματήσει.

Συμπαραστατες μας σ’ αυτην την προσπαθεια ανθρωποι, όπως η ολυμπιονίκης μας, Ευαγγελία Αναστασιάδου, η οποία άναψε την Φλόγα στο Βωμό της Αγάπης, η Εύξεινος Λέσχη με το χορευτικό της, οι επιχειρήσεις ΤΟΛΟΣ ΑΕ και ΒΙΚΟΣ Α.Ε., οι συνοδοί δάσκαλοι και γονείς, η Ελληνική Αστυνομία που στους δύσκολους καιρούς υπηρετούν με αυταπάρνηση το πνεύμα του ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ, πράγμα που μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Γιατί, και η πράξη της Αιμοδοσίας είναι μια ιερή πράξη ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ.

Ιδιαίτερες Ευχαριστίες στον Σεβασμιώτατο μας κ.κ. Καλλίνικο που αγκάλιασε την προσπάθειά μας και πάντα είναι αρωγός μας. Με τις ευλογίες του!

Ο Σύλλογός μας μέσα από τα μάτια των μικρών του φίλων και των συνοδοιπόρων  του αισθάνεται την υποχρέωση να συνεχίσει να εργάζεται για το στόχο του:

ΚΑΘΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ

 Σας Ευχαριστούμε όλους σας, έναν προς έναν!!!

Με τιμή,

Το ΔΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ Ν. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Back to top button