ΑθλητικάΚαστοριά

Το Post Game του αγώνα ΓΠΟ Καστοριάς – Νέες Ατρομήτου

Ο ΓΠΟ Καστοριάς, μετά την εντός έδρας ισοπαλία στην πρεμιέρα της Α’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών με τις Νέες Ατρομήτου (2-2), οφείλει να «γυρίσει» σελίδα, να «βάλει» στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τούτο το αποτέλεσμα, να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες του, να «κρατήσει» τα καλά όπως τα ψυχικά αποθέματα που έδειξε του να γυρίσει ένα ματς που «στράβωσε» από τα πρώτα του λεπτά και να επικεντρωθεί στο ματς της ερχόμενης Κυριακής στην Αττική κόντρα στη νεοφώτιστη Κηφισιά. Ένα ματς που… ελέω της διακοπής του πρωταθλήματος που έπεται για χάρη της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών, αποκτά ιδιαίτερη σημασία και αξία, καθώς το θετικό αποτέλεσμα θα φέρει μεγαλύτερη ηρεμία και συγκέντρωση για δουλειά για ένα χρονικό διάστημα τριών εβδομάδων χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις και πριν από ένα δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί με ντέρμπι και φιλόδοξες ομάδες όπως ο Αστέρας Τρίπολης κι ο ΟΦΗ.
Υγ: Σε ένα ματς που «χάλασε» με το γκολ – πέναλτι μόλις στο 4ο λεπτό της Ρουμάνας μεσοεπιθετικού Παπ Σιντόνια για τις Νέες Ατρομήτου, η Καστοριά έπρεπε να διαχειριστεί τα συναισθήματά της και την πίεση που δημιουργούσε τούτο το τέρμα. Και η αλήθεια είναι πως στα πρώτα 45 λεπτά την επηρέασε σημαντικά, ψάχνοντας την «απάντηση» με ανορθόδοξο τρόπο, τέτοιο που παράλληλα δημιουργούσε κενά στην αμυντική της γραμμή τα οποία προσπάθησε να εκμεταλλευτεί στις αντεπίθεσεις η ομάδα της Δυτικής Αττικής. Εκεί όμως «δήλωσε» παρούσα η Χριστίνα Φόρλιακα κρατώντας με τις σωτήριες επεμβάσεις της την ομάδα της κοντά στο σκορ.
Υγ1: Το εκπληκτικό γκολ – «οβίδα» εκτός περιοχής της Ελπίδας Κατσάνου, που έφερνε προσωρινά «τούμπα» το σκορ (2-1), δικαίως «έκλεψε» τα φώτα της παράστασης και «έπαιξε» στο σύνολο των πανελλαδικών μέσων μαζικής ενημέρωσης.
Υγ2: Ποιος είπε πως η προϊστορία δεν «παίζει» μπάλα… Πέρσι και πάλι για την πρεμιέρα, σε διαφορετική όμως έδρα, ο ΓΠΟ Καστοριάς αναδείχθει ισόπαλος με το ίδιο μάλιστα σκορ κόντρα στις Νέες Ατρομήτου, ενώ παράλληλα είναι η τρίτη τους «μονομαχία» που είναι «πλούσια» σε φάσεις και γκολ μαζί με το περσινό 3-1 στην πόλη της Δυτικής Μακεδονίας.
Υγ3: Σέρβικη υπόθεση τα γκολ της ομάδας του Περιστερίου στην Καστοριά, πέρσι είχε βρει δίχτυα η Γιάσνα Τζόρτζεβιτς και φέτος, το πιο «γλυκό», στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, που χάρισε στις Νέες Ατρομήτου έναν πολύτιμο βαθμό, η Ιβάνα Τρμπόγεβιτς.
Νίκος Καραμανλής
Kastoras Women Football

Back to top button