ΑθλητικάΚαστοριά

Οι Νέες Ατρομήτου για τον αγώνα στην Καστοριά

Με το βαθμό της ισοπαλίας επέστρεψε η ομάδα μας από την πόλη της Καστοριάς. Τα κορίτσια της Καλομοίρας Κοντομίχη κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο , ειδικά στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν κατάφεραν να τελειώσουν το παιχνίδι. Έτσι , έδωσαν δικαιώματα και στο τέλος έφυγαν με την ισοπαλία.
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας προηγήθηκε στο σκορ με πέναλτι της Papp , όπου κέρδισε η Γκάτση μετά από χέρι της αμυντικού.
Στη συνέχεια είχε δυο χαμένα τετ α τετ (Trbojevic – Γκάτση) όπου μέχρι το 26 ‘ θα μπορούσε να ανεβάσει το δείκτη του σκορ και να πάρει ένα καλό προβάδισμα για το δεύτερο ημίχρονο. Δεν της δόθηκε και δεύτερο πέναλτι σε μαρκάρισμα που δέχτηκε η Papp μέσα στην περιοχή με τη διαιτητή του αγώνα να σφυρίζει για την ανάπαυλα χωρίς η ομάδα μας να δεχτεί καμία ευκαιρία στα πρώτα 45 λεπτά.
Στο δεύτερο ημίχρονο και για ένα 15λεπτο όλα ανατράπηκαν , η ομάδα της Καστοριάς μπήκε πιο δυνατά μιας και ήταν πίσω στο σκορ και με τη βοήθεια του αέρα ανέτρεψε το σκορ. Ισοφάρισε με μια κόντρα μετά από στατική φάση και προηγήθηκε με πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή.
Το παιχνίδι όμως δεν τελείωσε εκεί , μετά τις αλλαγές , η ομάδα ανέβασε ρυθμό και έψαξε το γκολ της ισοφάρισης. Στην αρχή προειδοποίησε με την Κριεζή όπου το σουτ της απέκρουσε η αντίπαλη τερματοφύλακας , στη συνέχεια το σουτ της Μοσχονά μέσα από την περιοχή πέρασε αουτ. Η Τρίτη ευκαιρία ήρθε από την Trbojevic η οποία προσπάθησε να βάλει το γκολ του αγώνα μετά από απευθείας εκτέλεση κόρνερ αλλά αποκρούστηκε από την αντίπαλη τερματοφύλακα.
Τρίτη και φαρμακερή λένε , αλλά στην περίπτωση μας ήταν τέταρτη και φαρμακερή. Στο 92 η Μοσχονά έσπασε την μπάλα στη Γεωργοπούλου που είχε περάσει ως αλλαγή στο 80 και εκείνη με μια κάθετη βρήκε την Trbojevic η οποία πέρασε στο σπριντ την αντίπαλο αμυντικό , βρέθηκε απέναντι από την τερματοφύλακα , πλάσαρε σωστά και ισοφάρισε σε 2-2 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.
Από αυτό το παιχνίδι είδαμε ότι αν δε σκοράρεις , μπορεί να το πληρώσεις όπως και έγινε. Η κυρίαρχη εικόνα της ομάδας μας στο πρώτο ημίχρονο δε μετουσιώθηκε σε σκορ ασφαλείας και έτσι στο δεύτερο ημίχρονο ανατράπηκαν όλα. Όπως επίσης ότι τίποτα δεν τελειώνει πριν το σφύριγμα του διαιτητή!!!
Η ομάδα μας ευχαριστεί πολύ τη διοίκηση του συλλόγου Γ.Π.Ο. Καστοριάς για την άψογη φιλοξενία και τους εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια του πρωταθλήματος!

Back to top button