Καστοριά

Βελτιώσεις Προσβάσεων για Ενίσχυση Επιχειρηματικότητας σε Κωσταράζι & Βογατσικό (βίντεο)

Συνεχίζονται οι εργασίες βελτίωσης των προσβάσεων για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας των περιοχών Κωσταραζίου και Βογατσικού.

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, Σαββόπουλος Δημήτριος, μαζί με την  Διευθύντρια των Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Καστοριάς Βασιλική Σιδηροπούλου και την επιβλέπουσα του έργου των υποδομών για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, Γραμμένου Αρετή, στις Δ.Κ. Βογατσικού και Κωσταραζίου, την Τετάρτη 09 Οκτωβρίου.

Εκεί συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του Βογατσικού Δημήτρη Σαρακατσιάνο και τον Aντιδήμαρχο του Δήμου Άργους Ορεστικού Ζήση Τόλκο, περιηγήθηκαν στις αγροτικές περιοχές των Δημοτικών Κοινοτήτων όπου είδαν την εξέλιξη του έργου ¨υποδομές για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στην ΠΕ Καστοριάς – Δήμος Άργους Ορεστικό- Β΄ φάση¨ προϋπολογισμού  5.175.000,00 ευρώ.

Παράλληλα και επί τόπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον αναδασμό και τα παράλληλα έργα αναδασμού, καθώς και για τα προβλήματα άρδευσης και πρόσβασης στις αγροτικές περιοχές.

Στην συνέχεια  ο κ. Σαββόπουλος και οι υπάλληλοι της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, μετέβησαν  στο Σάντοβο όπου είδαν από κοντά την περιοχή, με στόχο να διερευνηθεί η δυνατότητα αξιοποίησης των νερών με την σύνταξη μελέτης αρδευτικού δικτύου.

Back to top button