ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριά

Α’ ΕΠΣ: Pre game της 1ης αγωνιστικής

Πρεμιέρα έχουμε το Σάββατο στο 47ο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Καστοριάς. Οι 12 μονομάχοι δηλώνουν πανέτοιμοι να ριχτούν στην μάχη, προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους.

Το ματς που κλέβει την παράσταση είναι αυτό μεταξύ των ομάδων Αστραπής Μ. – ΑΕ Γραμμοχωρίων, ζευγάρι το οποίο αναμετρήθηκε στο πρόσφατο SUPER CUP. Πρόκειται για το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς, αφού και οι δύο ομάδες – όπως και πέρσι – αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν και να διεκδικήσουν τον τίτλο.

Οι κιτρινόμαυροι θα επιδιώξουν το τρίποντο, προκειμένου να ξεκινήσουν με το δεξί το νέο πρωτάθλημα, που είναι ο μοναδικός στόχος, μιας και στον θεσμό του Κυπέλλου, αποκλείστηκαν πρόωρα. Ωστόσο και τα ελάφια, ως περσινοί πρωταθλητές, στοχεύουν να ξεκινήσουν με θετικό αποτέλεσμα το νέο πρωτάθλημα, οπότε προβλέπεται να δούμε ένα πολύ ωραίο ματς, με δύο ομάδες που διαθέτουν πολύ καλά ρόστερ με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση Δόξας Αμπελοκήπων – Παναρεγιακού. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν το περασμένο Σάββατο σε ματς κυπέλλου, όπου και αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 και γενικά έδειξαν τα πρώτα τους δείγματα στα τρία ματς του κυπέλλου. Οι μαυραετοί παρουσιάζονται φέτος ενισχυμένοι και φιλοδοξούν σε μία πολύ καλύτερη πορεία από την περσινή, ενώ ο Παναργειακός, διαθέτει μία νεανική ομάδα γεμάτη ταλέντο και έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις.

Αμφίρροπο ματς με όλα τα αποτελέσματα ανοιχτά, είναι αυτό μεταξύ των ομάδων Νταηλάκη-Ηρακλής Πολυκάρπης, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Χιλιοδένδρου. Οι δύο ομάδες έδειξαν τις δυνατότητές τους στους πρόσφατους αγώνες του κυπέλλου και προβλέπεται να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο ΔΑΚ Καστοριάς, η νεανική και ανανεωμένη Καστοριά, που επέστρεψε μετά από δύο χρόνια στο τοπικό, στοχεύει να δημιουργήσει μία ισχυρή ομάδα αποτελούμενη από δικά της παιδιά και φιλοδοξεί να ξεκινήσει νικηφόρα το νέο πρωτάθλημα υποδεχόμενη τον πάντα επικίνδυνο,  ανταγωνιστικό και νεανικό Γράμμο Μαυροχωρίου.

Στο γήπεδο της Χλόης, ο νεανικός ΑΟ Κάστωρ που στοχεύει στην παραμονή, υποδέχεται την δυνατή και αξιόμαχη Δόξα Κορησού, η οποία φιλοδοξεί και φέτος σε μία ανάλογη με την περσινή πορεία (3η θέση).

Τέλος, στην Οινόη η τοπική Φλατσάτα που επέστρεψε μετά από 10 χρόνια στην Α’ κατηγορία και στοχεύει στην παραμονή στην κατηγορία, θα φιλοξενήσει την αποδυναμωμένη φέτος ΑΕ Βιτσίου.

sentranews.gr

Αφιέρωμα στους 12 πρωταγωνιστές της Α’ ΕΠΣ Καστοριάς – Προϊστορία και διακρίσεις των ομάδων

Back to top button