ΑθλητικάΚαστοριά

Έσπασε τα δοκάρια η Καστοριά στην αγχωτική της νίκη επί της Α. Ε. Βιτσίου

Στο Α’ ημίχρονο η Καστοριά είχε μια ελαφριά υπεροχή, δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά τόσο η αστοχία των παικτών της, όσο και τα δοκάρια κράτησαν το μηδέν και για τις δύο ομάδες. Έτσι στο 4′ το σουτ του Σταμούλη, έξω από την περιοχή, έφυγε ψηλά άουτ. Στο 17′ ο Μπάλιου έσωσε την εστία του, αφού απέκρουσε με τα πόδια σε τετ α τετ του Νάκου. Στο 19′ το πλασέ του Πρωτόγερου από το σημείο του πέναλτι, έφυγε λίγο άουτ από τό αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Μπάλιου. Στο 27′ ο Πρωτόγερος δεν έκανε καλό κοντρόλ μέσα στην μικρή περιοχή και οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων έδιωξαν την μπάλα. Στο 30′ ο Σταμούλης έπιασε κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ από τό δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Μπάλιου. Στο 36′ ο Μπάλιου μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια το σουτ του Σταμούλη, έξω από την περιοχή. Στο 40′ το σουτ του Σταμούλη, έξω από την περιοχή, κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Μπάλιου. Στο 45′ ο Μπάλιου εξουδετέρωσε με την βοήθεια του δοκαριού την εκτέλεση φάουλ του Νανά.
Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε. Έτσι στο 46′ ο Νάκος με εναέριο βολ- πλανέ, έστειλε την μπάλα, λίγο έξω απο το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Μπάλιου. Στο 47′ ο Μπάλιος απέκρουσε το σουτ του Μανωλάτου, ενώ στο 48′ ο γκολκίπερ των φιλοξενουμένων απέκρουσε, στην δεξιά του γωνία, το φάουλ τού Νανά, έξω από την περιοχή. Στο 50′ ο Κράτσιος Χρ., απέκρουσε το σουτ του Κουτρόλη. Στο 64′ σε σουτ του Καρβέλη, η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Παλιού. Στο 71′ το σουτ του Πίππα, έξω από την περιοχή, έφυγε ψηλά άουτ. Στο 74′ ο Μπάλλιου μπλόκαρε εύκολα το σουτ του Σταμούλη. Στο 76′ ο Νάκος με προβολή, μετά από σέντρα του Γάκια, έκανε το 1-0. Στο 85′, ύστερα από προσπάθεια του Καρβέλη από τα δεξιά, ο Γάκιας με πλασέ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μπάλλιου. Στο 90’+2′ ο Μπάλλιου έσωσε την εστία του σε τετ α τετ του Νάκου. Στο 90’+3′ ο Αφεντουλίδης έκανε σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή κι έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Μπάλλιου.
Καστοριά – Α. Ε. Βιτσίου 1-0
Διαιτητής: Τρυφόπουλος Λ. (Ε. Π. Σ. Καστοριάς)
Βοηθοί: Γιαμπάνης Ν. (Ε. Π. Σ. Καστοριάς)
Μπαζίνα Σ. (Ε. Π. Σ. Καστοριάς)
Οι συνθέσεις:
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κράτσιος Χρ., Καρβέλης, Τσότσουλας (63′ Αφεντουλίδης), Μάντζιαρης, Στασινόπουλος, Σταμούλης (75′ Πασιώλης), Νάκος, Μανωλάτος, Πρωτόγερος (75′ Γάκιας), Νανάς (66′ Πίππας), Γκέγκας.
Α. Ε. ΒΙΤΣΙΟΥ: Μπάλιου, Ντουμίση, Πόπης Ι., Πόπης Θ., Γκάτζος, Τεμέλκος, Πόπης Χ., Σαραμπίνας, Κουτρόλης, Τσιφλικιώτης (63′ Κουμπίδης), Τραϊανός.
Kastoria FC the official

Α’ ΕΠΣ: Τέσσερις συγκάτοικοι στην κορυφή – Αποτελέσματα και βαθμολογία της 3ης αγωνιστικής

 

 

Back to top button