Καστοριά: Φασόλια φημισμένα, μήλα ορεινά, μοσχαράκια αλπικά και κάστανα με ονοματεπώνυμο. Αλήθεια, πόσα από αυτά φτάνουν στο τραπέζι μας;
Της Βιβής Κωνσταντινίδου
Φωτογραφίες: Στέλιος Παπαρδελάς
Στάση 1η: Καστανοχώρια, εκεί που οι καστανιές έχουν ονόματα
Στάση 2η: Κορέστια & Λακκώματα για άσπρα φασόλια και κόκκινα μοσχάρια
Στάση 3η: Βασιλειάδα & Μαυροχώρι για τα μήλα των γυναικών
Διαβάστε όλο το μεγάλο αφιέρωμα στο gastronomos.gr