λικά συνταγής
- 1 1/2 φλιτζάνι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 1 φλιτζάνι ζάχαρη
- 1 φλιτζάνι βούτυρο όχι τελείως γεμάτο
- 4 αυγά
- 4 ροδάκινα κομμένα σε φέτες
- λίγο κονιάκ
Εκτέλεση συνταγής
- Χτυπάτε τα αυγά με τη ζάχαρη να ενοποιηθούν. Προσθέτετε το αλεύρι, το βούτυρο σε κομματάκια και το κονιάκ και ανακατεύετε καλά όλα τα υλικά μέχρι να αποκτήσετε ένα ομοιογενές μείγμα.
- Βουτυρώνουμε μία στρογγυλή, αντικολλητική φόρμα και ρίχνετε τη ζύμη μέσα. Μισοβυθίζετε τις φέτες από τα ροδάκινα και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 °C για 30-40 λεπτά.