Άργος ΟρεστικόΚαστοριάτελευταίες ειδήσειςφωτορεπορτάζ

Στήθηκε το μπλόκο στον κόμβο Άργους Ορεστικού – Αποφασισμένοι οι αγρότες για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων (φωτογραφίες – βίντεο – δηλώσεις)

Στήθηκε το μπλόκο στην Εγνατία, στον κόμβο Άργους Ορεστικού, με συμμετοχή πολύ μεγαλύτερη από την αντίστοιχη περσινή κινητοποίηση. Οι δρόμοι προς το παρόν είναι ανοιχτοί, όμως οι αγρότες είναι αποφασισμένοι να παραμείνουν στα μπλόκα και να κλιμακώσουν τον αγώνα (αν χρειαστεί και κλείσιμο των δρόμων) μέχρι να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματά τους.

Δηλώσεις του προέδρου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καστοριάς κ. Δημήτρη Μόσχου και του Θόδωρου Γκαλίτση

https://www.youtube.com/watch?v=2voTTsLEjrc

 

4 Comments

  1. Αφου όλα τα δίκια είναι μαζί τους και η απεργία τους και το κλείσιμο των δρόμων νόμιμο, ας βάλουν τις πινακίδες στα τρακτέρ τους και ας μην κρύβονται πίσω απο την ανωνυμία , έτσι ώστε να μπορεί και ο ταλαιπωρούμενος πολίτης να εξασκήσει τα νόμιμα δικαιώματά του….!!

  2. Οι κινητοποιήσεις των “πάμφτωχων” επιχειρηματιών αγροτών (και όχι των καημένων των γεωργών) είναι συντεχνιακές, εχθρικές προς τις άλλες κοινωνικές ομάδες, ΄στρεβλές στα πλαίσια της κοινωνίας των πολιτών, ακραία λαϊκίστικες από την πλευρά της πολιτείας και των δραστών και πλέον, επιβλαβείς για το κοινωνικό σύνολο, αφού ο προσδιορισμός του αφορολόγητου θα γίνεται με βάση το εισόδημα των “πάμφτωχων” επιχειρηματιών αγροτών σε βάρος των άλλων παραγωγικών συντρελεστών της ελληνικής κοινωνίας. Αν θέλει η ελληνική πολιτεία μέσω της ανεξάρτητης δικαιοσύνης να αποδειχτεί ότι δεν υπάρχει για να εκτρέφει τέτοια λαϊκίστικα φαινόμενα, πρέπει να εφαρμόσει στα κομματικά και άλλα κατάλοιπα μιας άλλης εποχής το νόμο της πολιτείας, όπως ισχύει για όλους τους πολίτες. Ο σύγχρονος κόσμος που καινοτομεί, αγωνίζεται, επιχειρεί, μορφώνεται, πλουτίζει και προάγει τον άνθρωπο και τον πολιτισμό, σίγουρα δεν εκπροσωπέιται από αυτές τις γραφικές φυσιογνωμίες που παρουσιάζετε! Ευχαριστώ για την φιλοξενία!

  3. Θα καψετε και τους πολίτες όμως !… Αλλά τι σας νοιάζει;.. Αν είστε μάγκες πάτε στο Μάξιμου, όχι εδώ!

Back to top button