Αποκριάτικο σαραϊλί
ΥΛΙΚΑ:
1/2 κιλό φύλλο κρούστας
μισή κούπα βούτυρο
μισή κούπα μαργαρίνη
500γρ καρύδια χονδροκοπανισμενα
2 κουταλάκια κανέλα
Για το σιρόπι:
3 κούπες ζάχαρη
1 και μισή νερό
2 κουταλιές λεμόνι.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Λιώνουμε το βούτυρο και αλείφουμε 3-3 τα φύλλα πασπαλίζουμε
τα καρύδια κανελοζαχαρη και τα τυλίγουμε σε ρολό.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για μισή ώρα.
Μόλις βγει από το φούρνο περιχύνουμε το σιρόπι.
kostarazidiamantonifi.blogspot.gr