Φτιάξτε τα δικά σας τρίγωνα Πανοράματος από τον Καστοριανό Σεφ Βασίλη Καρανικόλα
Προετ. 20 λεπτά
Μαγείρεμα: 60 λεπτά Μερίδες: 30 τεμάχιαΥΛΙΚΑ
Για το σιρόπι
500 γρ. ζάχαρη
400 γρ. νερό
Για την κρέμα
1 λίτρο γάλα
250 γρ. ζάχαρη
1 στικ βανίλιας ή 2 κ.γ. σιρόπι βανίλιας
3 κρόκους αβγών
150 γρ. βούτυρο αγελαδινό σε θερμοκρασία δωματίου
100 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
100 γρ. ρυζάλευρο
Για το φύλλο
1 πακέτο φύλλο κρούστας για γλυκά
200 γρ. βούτυρο αγελαδινό για το άλειμμα
Οδηγίες για την παρασκευή και tips στο kitchenvillage.gr