Καστοριά

Καστοριά: Εξαφανίστηκε 17χρονος πρόσφυγας από το ξενοδοχείο “ΔΕΔΗΣ”

Στις 21/05/2018, στις 08:00 το πρωί, εξαφανίστηκε από τη Δομή Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Προσφύγων στην Καστοριά, Ξενοδοχείο «ΔΕΔΗΣ», ο Φαγουάντ (ον.) Ρασούλη (επ.), 17 ετών, αφγανικής καταγωγής. Για την εν λόγω εξαφάνιση, η δήλωση στις αστυνομικές αρχές πραγματοποιήθηκε από τους αρμόδιους της δομής φιλοξενίας σήμερα 23/05/2018. Οι αστυνομικές αρχές ενημέρωσαν άμεσα το Σύλλογο «Το Χαμόγελο του Παιδιού», προκειμένου να προβούμε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του.

Ο Φαγουάντ Ρασούλη έχει ύψος 1,75 μ., ζυγίζει 65 κιλά, έχει σκούρα καστανά μαλλιά και καστανά μάτια.

Ο Φαγουάντ Ρασούλη φορούσε τζιν μπλε παντελόνι, γαλάζιο πουκάμισο και αθλητικά παπούτσια.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

 

 

 

 

4 Comments

  1. Ηλικία;; Γατί δεν υπάρχει;γιατί εχει ξανα την ημερ.εξαφάνισης; Γιατί για ανηλικος δεν μοιάζει και πολύ..Και πρόσφυγας Αφγανός…εγω Σύριους πρόσφυγες νόμιζα οτι φιλοξενούσαμε στην Καστοριά.Και το χαμόγελο του παιδιού που κολλάει; Ότι ναναι τελικά…

    1. Και 60 να ήτανε τι διαφορά κάνει; Επίσης δεν φιλοξενούμε μόνο Σύριους δεν ξέρω γιατί το νόμιζες Βασιλική…Αλλά και πάλι τι διαφορά κάνει; Το χαμόγελο του παιδιού βοηθάει ανήλικους ανεξαρτήτως φυλής, θρησκεύματος κτλ, γιατί θέλει να βοηθάει ανθρώπους….αλλά και να μην ήτανε το χαμόγελο του παιδιού δεν ξέρω, τι διαφορά κάνει…

  2. Η ηλικία αναγράφεται και από τη στιγμή που η ηλικία του είναι 17 ετών έτσι εμπλέκεται το χαμόγελο του παιδιού. Οι πρόσφυγες είναι πρόσφυγες από όπου κι αν είναι….. Θα είχε μεγαλύτερη σημασία για σένα αν ήταν από τη Συρία; Τότε θα τον έβρισκες και θα τον φιλοξενούσες σπίτι σου; Τι υποκρισία!!!!!

Back to top button