Υλικά συνταγής
- 1 φύλλο σφολιάτας
- 10 φέτες ζαμπόν κομμένες σε μικρότερα φετάκια
- 10 φέτες μπέικον κομμένες σε μικρότερα φετάκια
- 10 φέτες τυρί του τοστ κομμένες σε μικρότερα φετάκια
- 400 γρ. μανιτάρια χοντροκομμένα
- 200 γρ. κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση συνταγής
- Λαδώνετε ελαφρά ένα στοργγυλό ταψί ή πυρίμαχο σκεύος. Στρώνετε το φύλλο σφολιάτας στο ταψάκι, ώστε να καλυφτεί ο πάτος και τα πλαϊνά. Σε ένα μπολ ανακατεύετε όλα τα υλικά της γέμισης και την απλώνετε πάνω στο φύλλο ομοιόμορφα.
- Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C για 40′ περίπου μέχρι να ροδίσει.