Ελλάδα

Εύκολη μανιταρόπιτα

Υλικά συνταγής

  • 1 φύλλο σφολιάτας
  • 10 φέτες ζαμπόν κομμένες σε μικρότερα φετάκια
  • 10 φέτες μπέικον κομμένες σε μικρότερα φετάκια
  • 10 φέτες τυρί του τοστ κομμένες σε μικρότερα φετάκια
  • 400 γρ. μανιτάρια χοντροκομμένα
  • 200 γρ. κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση συνταγής

  1. Λαδώνετε ελαφρά ένα στοργγυλό ταψί ή πυρίμαχο σκεύος. Στρώνετε το φύλλο σφολιάτας στο ταψάκι, ώστε να καλυφτεί ο πάτος και τα πλαϊνά. Σε ένα μπολ ανακατεύετε όλα τα υλικά της γέμισης και την απλώνετε πάνω στο φύλλο ομοιόμορφα.
  2. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C για 40′ περίπου μέχρι να ροδίσει.

icookgreek.com

Back to top button