Υλικά συνταγής
- 200 γρ. βερίκοκα, καθαρισμένα και κομμένα σε κομματάκια
- 500 γρ. κρέμα γάλακτος
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
Εκτέλεση συνταγής
- Χτυπάτε την κρέμα γάλακτος μέχρι να σφίξει. Προσθέτετε το γάλα και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
- Προσθέτετε τα κομματάκια βερίκοκου και ανακατεύετε καλά να απλωθούν ομοιόμορφα.
- Ρίχνετε το μείγμα σε μπολ, σκεπάζετε με μεμβράνη και τα αφήνετε στην κατάψυξη 6-8 ώρες, ξαναχτυπώντας το, αν θέλετε, μια φορά ενδιαμέσως για να αποκτήσει ακόμη πιο ωραία υφή. Εναλλακτικά μοιράζετε το μείγμα στις ειδικές θήκες για παγωτό ξυλάκι και φτιάχνετε ατομικές μερίδες.