Καστοριά

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Κυριών Καστοριάς στη Θεσσαλονίκη (φωτογραφίες)

Ευχαριστούμε όλες τις φίλες του Συλλόγου που συμμετείχαν στην εκδρομή μας με φιλανθρωπικό και πολιτιστικό σκοπό. με πρώτη μας στάση το Ίδρυμα Ορφανοτροφείο Μέλισσα. Ένα σύγχρονο καθαρό και περιποιημένο κτήριο με χαρούμενα παιδιά αλλά και με την μυρωδιά νόστιμου φαγητού.Τα παιδιά μας υποδέχτηκαν και βοήθησαν να μεταφέρουμε στο χώρο τους τα πράγματα που τους φέραμε από όλες τις κυρίες που συμμετείχαν στην εκδρομή μας.Η Διευθύντρια κα Βασιλεία Μαύρου μας μίλησε για την ιστορία του Ιδρύματος από την ίδρυση του 1921 έως και σήμερα, αλλά και για τον ρόλο των εργαζομένων στο χτίσιμο μιας σωστής προσωπικότητας.
Ιδιαίτερη στιγμή όταν η φίλη του Συλλόγου μας κα Μελίνα Καρβουνίδου παρέδωσε στην Διευθύντρια ένα καλάθι με χειροποίητα τριαντάφυλλα με ευχές και με ένα liposan για όλα τα κορίτσια. Αποχαιρετήσαμε με μια ζεστή αγκαλιά τα κορίτσια από το Ίδρυμα την όμορφη Αριάδνη και την δυναμική Κωνσταντίνα και ανεβήκαμε στα Κάστρα για βόλτα και φαγητό με θέα την νύφη του Θερμαϊκού.
Η ημέρα μας τελείωσε με πολύ γέλιο καθώς η παράσταση <<ΔΕΙΠΝΟ ΗΛΙΘΙΩΝ>> ήταν απολαυστική από το πρώτο λεπτό ως το τελευταίο..
Σας ευχαριστούμε για τις όμορφες στιγμές και τις μικρές πράξεις καλοσύνης και αγάπης που μοιραστήκατε μαζί μας.
Με ευγνωμοσύνη
Το Δ.Σ. του
Προοδευτικού Συλλόγου Κυριών Καστοριάς.

 

Back to top button