Σε χαμηλή φωτιά λιώνουμε το μέλι και ανακατεύουμε καλά με το ταχίνι.
Προσθέτουμε και ανακατεύουμε καλά το σουσάμι, την βρώμη και τον λιναρόσπορο.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τους υπόλοιπους σπόρους. εδώ θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε τα χέρια μας. Χρειάζεται καλό ζύμωμα για να ανακατευτούν καλά και να υγρανθούν όλα τα υλικά καλά.
Στη συνέχεια, στρώνουμε ένα ταψί 32Νο με ελαστική μεμβράνη και απλώνουμε το μίγμα μας. Πατάμε καλά να γίνει σταθερό και αφήνουμε να στεγνώσει και να σταθεροποιηθεί αρκετές ώρες.
Στη συνέχεια βγάζουμε από το ταψί, είναι εύκολο με την βοήθεια της μεμβράνης, και κόβουμε σε ορθογώνια κομμάτια.
Εν τω μεταξύ, ετοιμάζουμε το γλάσο. Λιώνουμε τη μαργαρίνη και προσθέτουμε την βανίλια. Κατεβάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε την σοκολάτα. Ανακατεύουμε καθώς λιώνει για να ομογενοποιηθεί σωστά.
Αφού γίνει το γλάσο μας, βουτάμε κάθε μπάρα από τη μια πλευρά και τοποθετούμε σε πιατέλα με τη σοκολάτα πάνω.
Αφήνουμε να στεγνώσει το γλάσο και απολαμβάνουμε.