ΑθλητικάΚαστοριά

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η χρονιά για τον Καστοριανό δρομέα Θανάση Παγουνάδη (φωτογραφίες – δηλώσεις)


Την Κυριακή στις 2/12 στην περιοχή Καρυά Αργολίδας και συγκεκριμένα στο Αρτεμίσιο όρος διεξήχθη ο αγώνας 25χλμ με 1600 θετική υψομετρική Artemisio Mountain Running. Ένας πρωτοεμφανιζόμενος αγώνας που έκλεψε την παράσταση λόγο καιρικών συνθηκών, καθώς η κορυφή του αγώνα ήταν ντυμένη στα λευκά. Ο αθλητής της “The North Face” Θανάσης Παγουνάδης κατέλαβε την δεύτερη θέση με επίδοση 2.22.48, ύστερα από έντονο συναγωνισμό με αθλητές κορυφαίους του ορεινού τρεξίματος.
Μία βδομάδα μετά, η αγωνιστική δράση για τον Θανάση Παγουνάδη έλαβε σημείο εκκίνησης το Λιτόχωρο Πιερίας στους πρόποδες του Ολύμπου για τον καθιερωμένο αγώνα τής χρονιάς, “Χειμωνιάτικο Ενιπέα” 22χλμ με 1500 θετικής υψομετρικής καταλαμβάνοντας την έκτη θέση με χρόνο 2.10.02 ανάμεσα σε εξίσου σπουδαίους αθλητές. Ένας πολύ γνωστός και απαιτητικός αγώνας για τις επαναλαμβανόμενες ανηφορικές και κατηφορικές κλήσεις μέσα στο φαράγγι του Ενιπέα.
” Δεν μπορώ παρά να είμαι ικανοποιημένος από την αγωνιστική μου απόδοση καθώς η σεζόν του 2018 για εμένα έλαβε τέλος.
Έχοντας υγεία, υπομονή, επιμονή και ανθρώπους δίπλα μου που στηρίζουν την προσπάθεια μου. Μπορώ να κοιτάζω μπροστά θέτοντας νέους υψηλότερους στόχους για το 2019″ μας δήλωσε ο Καστοριανός αθλητής.

ΦΟΥΙΤ

 

 

 

Back to top button