Ισπανική ομελέτα (tortillia) με πατάτες από τον σεφ Βασίλη ΚαρανικόλαH τορτίγια είναι σχεδόν ίδια με την ιταλίδα εξαδέλφη της, τη φριτάτα, αλλά είναι πιο παχιά και επομένως πιο παραδοσιακή.
30 λεπτά
Προετ. 10
Μαγείρεμα: 20 Μερίδες: 4ΥΛΙΚΑ
- 6 αβγά
- αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 400 γρ. πατάτες κομμένες σε λεπτές φέτες
- 2 κρεμμύδια ξηρά, κομμένα σε χοντρές φέτες
- 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
- 20 ml ξύδι βαλσάμικο
- 100 ml ελαιόλαδο
Οδηγίες στο kitchenvillage.gr