ΑθλητικάΚαστοριά

Β’ Εθνική: Στον Πολύγυρο ο Μιχάλης Βλάχος

 Τετραπλό μεταγραφικό κτύπημα από τον Πολύγυρο

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά ακόμα τέσσερις μεταγραφές ανακοίνωσε ο Πολύγυρος, ενόψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.
Έτσι, την φανέλα της ομάδας, ενόψει της νέας σεζόν, θα φορέσουν οι Μιχάλης Βλάχος, Χρήστος Στόικος, Γιώργος Δεληγκάρης και Κώστας Αμπατζίδης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«-Επομενο σημαντικο μεταγραφικο αποκτημα της ομαδας μας ειναι ο Μιχάλης Βλάχος. Με καταγωγή απο την Καστοριά ο 23χρονος γκαρντ με υψος 1.89 ερχεται να ενισχυσει τον Α.Ο.Π. στην προσπαθεια του στην Β Εθνικη.
Ξεκινησε την καριερα του απο τα παιδικοεφηβικα τμηματα της Καστοριας για αρκετα χρονια, οπου ειχε σημαντικες επιτυχιες, συνεχισε για τρια χρονια(2014-2017) στην ομαδα της Χ.Α.Ν.Θ., μετα την σεζον 2017-2018 στην ομαδα του Ανατολια,εχοντας στα μισα της σεζον εναν πολυ σοβαρο τραυματισμο(ρηξη χιαστων)και την περσινη σεζον επεστρεψε στον ΑΣ Καστοριας αγωνιζομενος στο πρωταθλημα της Α2 κανοντας μια πολυ καλη πορεια.
Μιχαλη σου ευχομαστε καλη πορεια με την ομαδα μας, το σημαντικοτερο διχως τραυματισμους

-Ακομη μια προσθηκη για την ομαδα στις θεσεις των forward αποτελει ο Χρηστος Στοικος. Με υψος 1.92, γεννημενος το 1989 και καταγωγη απο την Αρναια ο Χρηστος αγωνιστηκε επι σειρα ετων και μεχρι περισυ στον τοπικο Απολλωνα Αρναιας με συμμετοχη μαλιστα την σεζον 2013-2014 και στο πρωταθλημα της Γ Εθνικης κατηγοριας.
Χρηστο καλη σεζον με υγεια και χωρις τραυματισμους.

-Μια ακομη προσθηκη για την ανδρικη ομαδα ειναι ο νεαρος Γιωργος Δεληγκαρης. Με καταγωγη απο τα Νεα Μουδανια, ο 18χρονος(γεν. 2001) με υψος 1.90, ερχεται να ενισχυσει την φετινη προσπαθεια. Περισυ αγωνιστηκε στην εφηβικη ομαδα του ΑΡΗ κατακτωντας το πρωταθλημα Θεσσαλονίκης στον τελικο με τον ΠΑΟΚ, συμμετεχοντας μετα στην τελικη φαση του Πανελληνιου πρωταθληματος που διεξηχθη στην Ελευθερουπολη Καβαλας με την παρουσια του Ολυμπιακου, του Προμηθεα Πατρων και αλλων τριων ομαδων. Παλαιοτερα αγωνιστηκε με την ομαδα του Μαντουλιδη.
Πολλα υποσχομενος ο Γιωργος, του ευχομαστε απο καρδιας μια πολυ καλη χρονια με υγεια πανω απ ολα.

-Η θεση του point guard ενισχυθηκε ακομη περισσοτερο φετος με την προσθηκη του Κωστα Αμπατζιδη. Γεννημενος το 1994 με υψος 1,83 ο Κωστας αγωνιστηκε επι σειρα ετων (7) στην ομαδα του Πευκοχωριου συμμετεχοντας στις Εθνικες Κατηγοριες(περισυ στην Α2). Αγωνιστηκε επισης στην Χ.Α.Ν.Θ.
Κωστα καλη χρονια με επιτυχιες και χωρις τραυματισμους».
Γιάννης Γιαννουδάκης
 superbasket.gr

Back to top button