ΑθλητικάΚαστοριά

Ήττες για τις ομάδες του βόλεϊ (φωτογραφίες)

Την πρώτη τους αναπάντεχη ήττα με 3-1 σετ , μετά από 8 αγώνες, γνώρισαν οι κορασίδες του βόλεϊ, από τον ΓΣ Γρεβενών. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι η καστοριανή ομάδα αγωνίστηκε στη γειτονική πόλη με ελλείψεις βασικών αθλητριών, λόγω τραυματισμών και σχολικών υποχρεώσεων, τις οποίες κλήθηκαν να αναπληρώσουν παίκτριες από την ομάδα των παγκορασίδων. Τώρα, τα κορίτσια του Βαγγέλη Φωτόπουλου ετοιμάζονται για μια πολύ σημαντική αναμέτρηση με τους Πάνθηρες Κοζάνης, το Σάββατο στο Κλειστό, με την οποία κλείνει ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος.

Πρεμιέρα με ήττα και για τα κορίτσια Κ16 στο φετινό πρωτάθλημα , με το εντός έδρας παιχνίδι τους επί του ΓΣ Κοζάνης. Η φιλοξενούμενη ομάδα ξεκινούσε κάθε σετ με μεγάλη διαφορά στο σκορ και η ομάδα της Καστοριάς, με εμφανές το άγχος του πρώτου της αγώνα προσπαθούσε να την καλύψει, αλλά ήταν πολύ δύσκολο!

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

ΓΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ – ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ : 3-1

ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ (Βαγγέλης Φωτόπουλος) Καταραχιά Ε, Χαλιβίδου Μ, Μακρίδου Χ,  Φωτοπούλου Π,  Νόλη Κ,  Δημητριάδου Ρ,  Μασιακού Ευ., Καλαποθαράκου Β.,  Παναγιωτίδου Θ. (libero).

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΓΣ Κοζάνης : 3-0

ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ( Φίλιου Παναγιώτα) Καλαποθαράκου Β.,  Βλιώρα Χ,  Παναγιωτίδου Ε,  Ματκάρη Ε,  Σωτηροπούλου Χ., Νάτσιουλα Ε., Βαφειάδη Σ,  Κρανιά Α, Καλαφάτη Ε,  Μπαρτζώκα Ζ, Δημητριάδου Ρ,  Μασιακού Ευ., Γεωργοπούλου Χ. (libero), Νικολαΐδου Κ.  (libero).

Φωτογραφίες: ΦΟΥΙΤ

      

Back to top button