Μια συνταγή πανεύκολη και γρήγορη συνταγή από τη Χρύσα
Υλικά:
2 κούπες τσαγιού Μοσχαρίσιο κρέας βρασμένο ψιλοκομμένο περίπου
1/2 κούπα του τσαγιού φρυγανιά τριμμένη
1/2 κούπα του τσαγιού γραβιέρα τριμμένη
1 αυγό
Λίγο βασιλικό
Λίγο δυόσμο
5 κουταλιές βούτυρο
Αλατοπίπερο
5 κουταλιές βούτυρο
Λίγο αλεύρι
Εκτέλεση:
-
Αναμιγνύουμε όλα τα παραπάνω υλικά ανακατεύοντας τα πολύ καλά ώσπου να πλάθονται.
-
Πλάθουμε κροκέτες σε σχήμα μικρού κεφτέ.
-
Αλευρωνόντας τες τις τηγανίζουμε σε καυτό βούτυρο για 5′-6′ περίπου. Τις σερβίρουμε ζεστές ή κρύες με μουστάρδα ή σάλτσα ντομάτας!!!