ΚαστοριάΠρόσωπα

Καστοριά – Τάσος Μιχαηλίδης: «Μέσα από τη μουσική μου, θέλω να μεταδώσω καταστάσεις και να κάνω τον κόσμο να αναλογιστεί» (συνέντευξη – φωτο – βίντεο)

https://i0.wp.com/orizontespress.gr/wp-content/uploads/2021/01/IMG_6973.jpg?w=600&ssl=1

Ο Καστοριανός Τάσος Μιχαηλίδης, μίλησε στους “Ορίζοντες” για την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού που φέρει τον τίτλο «VIP».

Συνέντευξη στη Χρύσα Κοσμίδου

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Πώς ξεκίνησε η σχέση σου με τη μουσική;

Η μουσική υπήρχε στη ζωή μου από όταν ήμουν μικρός. Μπορεί κανείς από το οικογενειακό μου περιβάλλον να μην είχε κάποια ιδιαίτερη σχέση με τη μουσική, όμως πάντα ήταν ένα κομμάτι της καθημερινότητάς μου, ως ακροατής είτε δοκιμάζοντας διάφορα μουσικά όργανα και είδη μουσικής. Ποτέ όμως δεν κατέληξα στο να κάνω κάτι συγκεκριμένο, γιατί γενικά θέλω να πειραματίζομαι και έτσι κατέληξα να ασχοληθώ αρχικά με το Djing όπου ήθελα μέσα από αυτό να κάνω το κοινό πιο χαρούμενο μιξάροντας κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες. Όμως στην συνέχεια είδα ότι αυτό δεν μου αρκούσε οπότε με τη βοήθεια του φίλου μου και νυν συνεργάτη μου τον Perifimo -Λάζαρο Δημητριάδη- ο οποίος ασχολούνταν με τον συγκεκριμένο τομέα για πάνω από 2 χρόνια επιχείρησα να κάνω και εγώ τη δική μου μουσική.

Με ποιο είδος μουσικής ασχολείσαι;

Ασχολούμαι με τον ευρύτερο κλάδο του Hip-hop ή αλλιώς ραπ μέσα στον οποίο έχω δοκιμάσει διάφορα ακούσματα ανάλογα με τη χρονική περίοδο που διανύω, για παράδειγμα αν νιώθω ότι θέλω να μιλήσω για κοινωνικοπολιτικά θέματα θα το κάνω συνήθως σε ένα underground κομμάτι, ενώ αν είμαι ερωτευμένος με μια κοπέλα θα μιλήσω γι’ αυτό σε κάποιο καλοκαιρινό ή σε κάποιο πιο χαρούμενο κομμάτι.

Το χιπ-χοπ και το ραπ σε τράβηξαν επειδή είναι η μουσική που ακούνε περισσότερο οι νέοι ή είναι αυτή που σε εκφράζει;

Το Ραπ μου αρέσει γιατί είναι ο τρόπος να εκφραστώ και να βγάλω τα πράγματα που με απασχολούν για μένα είναι ο καλύτερός μου φίλος στον οποίο πάντα μπορώ να μιλήσω.

Ακούσματα από περασμένες δεκαετίες έχεις; Μπορεί να συνδυαστεί το τότε με το σήμερα;

Ακούσματα από περασμένες δεκαετίες έχω λόγω της ενασχόλησης μου ως DJ και έχω χρησιμοποιήσει διάφορες ιδέες ή και ήχους από παλαιότερα τραγούδια σε μουσικές μου παραγωγές. Οπότε πιστεύω ότι…

Συνέχεια της συνέντευξης, φωτογραφίες και βίντεο στο orizontespress.gr

 

 

 

 

Back to top button