Καστοριά

Πρόταση για Info Point στην Καστοριά

Info Point Καστοριάς (Γραφείο Ενημέρωσης & Πληροφόρησης των Επισκεπτών του Δήμου μας) είναι ένα πρωτοποριακό κέντρο πληροφόρησης και τουριστικής προβολής του Δήμου μας με διαδραστικά συστήματα που προφανώς πρέπει να εδρεύει στην Αντιδημαρχία Τουρισμού-Πολιτισμού στο Πάρκο Ολυμπιακής φλόγας για προφανείς, ευνόητους και αυτονόητους λόγους (και ας πέρασε ενάμιση χρόνος… ποτέ δεν είναι αργά)!
Σκοπός του Info Point είναι να προσφέρει ολοκληρωμένη και έγκυρη πληροφόρηση στους επισκέπτες που φτάνουν στον Δήμο μας και αναζητούν πληροφορίες. Με δεδομένο ότι η Καστοριά έχει 8 μήνες «χειμώνα» επιβάλλεται να υπάρχει και ένας κλειστός «πολυχώρος υποδοχής».
«Ανακαλύψτε την Καστοριά μέσα από ζωντανούς διαδραστικούς χάρτες και λευκώματα, ταξιδέψτε σε διάφορα σημεία της περιοχής μας με όχημα τα νέα μέσα της τεχνολογίας (μπορείτε να βγάλετε μέχρι και αναμνηστική φωτογραφία)! Παίξτε στο Τραπέζι Παιχνιδιών που διαμορφώθηκε ειδικά για τους μικρούς μας επισκέπτες, κ.λπ. Θέλετε βοήθεια για να οργανώσετε το ταξίδι σας; Χρειάζεστε χάρτες και πληροφοριακό υλικό; Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την περιοχή μας; Ελάτε στο Info Point και βρείτε ότι χρειάζεστε!»
Οδηγίες προς τον Δήμο Καστοριά, κάντο όπως Δήμος Ηρακλείου : https://www.heraklion.gr/visitor/infopoint/infopoint.html

Season I: Episode 1… to be continued!
Σάκης Ευαγγέλου

Back to top button