Καστοριά

Ο Βασίλης Βελλίδης για τον έναν χρόνο στην προεδρία της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Καστοριάς

Συμπληρώνεται σήμερα ένας χρόνος από την ανάληψη των καθηκόντων μου ως Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Καστοριάς.
Ένας χρόνος στον οποίο βιώσαμε πρωτόγνωρες συνθήκες λόγω της Πανδημίας του COVID-19,άλλοτε πολύ δύσκολες για την περιοχή και άλλοτε πολύ ενθαρρυντικές, με παρατεταμένη περίοδο με ελάχιστα έως και μηδενικά κρούσματα αλλά και με σημαντικές κατακτήσεις που κερδίσαμε. Ήταν μια χρονιά με πολλές προκλήσεις σε όλα τα επίπεδα, τόσο σε οικονομικό, τόσο σε υγειονομικό αλλά και σε κοινωνικό επίπεδο.
Από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων μου τέθηκαν κάποιες βασικές προτεραιότητες σε συνέχεια του προγραμματισμού που υπήρχε από την Οργάνωση, μέρος αυτών είδαμε να υλοποιείται και μέρος αυτών είναι σε εξέλιξη και αναμένουμε να υλοποιηθεί. Αναλήφθηκαν πρωτοβουλίες και το επόμενο χρονικό διάστημα προγραμματίζονται και άλλες. Βασικός στόχος από την αρχή της θητείας μου είναι ένας, να συμβάλλω και εγώ για ένα καλύτερο μέλλον για την περιοχή μας και γι’ αυτό πιστεύω ότι όλοι όσοι ασχολούμαστε με τα κοινά, ενωμένοι, με συγκεκριμένους στόχους και επιδιώξεις, θα μπορέσουμε να επιτύχουμε και να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα οφέλη για τον τόπο μας, έτσι ώστε οι νέοι αλλά και όλος ο κόσμος της Καστοριάς να έχει ένα καλύτερο αύριο και να μπορεί να κοιτάει με αισιοδοξία την επόμενη μέρα.
Επιπροσθέτως αποτελεί τιμή να είμαι επικεφαλής του κομματικού οργανισμού ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Καστοριάς υπό τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργό της χώρας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γραμματέα Οργανωτικού-Διευθυντή Προέδρου-Αν. Γραμματέα Π.Ε της Νέας Δημοκρατίας κ. Στέλιο Κονταδακη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου όταν πέρυσι τέτοια μέρα με όρισε Πρόεδρο της ΔΕΕΠ κατόπιν ομόφωνης στήριξης στο πρόσωπο μου από τα μέλη της Οργάνωσης, τον Γραμματέα Π.Ε. της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργο Στεργίου και τον Διευθυντή της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννη Μπρατάκο.
Ειδική αναφορά για όλα τα μέλη της Οργάνωσης που συμμετέχουν ενεργά ο καθένας στον τομέα του και η ομαδική δουλειά πάντοτε αποδίδει και φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Θα ήθελα λοιπόν να ευχαριστήσω το σύνολο των κομματικών στελεχών όπως και όλα τα απλά μέλη του κόμματος για την άψογη συνεργασία μας.
Κλείνοντας να σταθώ και να τονίσω ότι από την πρώτη μέρα διακυβέρνησης του τόπου ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και το σύνολο της Κυβέρνησης έθεσαν σε πλήρη εφαρμογή το σχέδιο που προεκλογικά υπήρχε με πλήθος νομοθετημάτων, πρωτοβουλιών και παρεμβάσεων σε όλα τα επίπεδα για να υπάρχει ένα καλύτερο αύριο για την Πατρίδα μας και ένα καλύτερο μέλλον για την περιοχή.
Συνεχίζουμε!
Ο Πρόεδρος της
ΔΕΕΠ ΝΔ Καστοριάς
Βελλίδης Βασίλειος

 

Back to top button