ΑγροτικάΚαστοριά

Επίσκεψη δημάρχου στο Τοιχιό (φωτο)

Επίσκεψη την Πέμπτη 15/4 στην Κοινότητα μας από τον Δήμαρχο Καστοριάς κ. Γιάννη Κορεντσίδη συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Άκη Λιάμη και στενούς συνεργάτες του.
Την Κοινότητα μας εκπροσώπησαν η Δημοτική Σύμβουλος της Π.Ε. Βιτσίου κα Ιωάννα Κύρου και η Πρόεδρος της Κοινότητας Τοιχιού.
Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν ποικίλα.
Ζητήματα καθημερινότητας, όπως για παράδειγμα η αποκατάσταση των λακκούβων του κάμπου μας, ο καθαρισμός της όχθης του ποταμού μας, η κατασκευή σκέπαστρου στάσης στην πλατεία, η αναπροσαρμογή των δρομολογίων μετακίνησης με τα ΜΜΜ, η συντήρηση των κοινόχρηστων χώρων,η κατασκευή του φράχτη των κοιμητηρίων, η επισκευή των δημοσίων WC, η επισκευή των κερκίδων, η συντήρηση των κάδων, η κατασκευή της παιδικής χαράς καθώς και τα επισκευαστικά των αποδυτηρίων του γηπέδου και άλλα πολλά που θα επιλυθούν εν ευθέτω χρόνο, όπως εξέφρασε με βεβαιότητα ο κ Δήμαρχος.
Προεξέχον θέμα της συζήτησης ήταν ο παγετός που μάστισε την περιοχή μας με τις τόσο δυσάρεστες συνέπειες για τα προϊόντα μας καθώς και η εξυπηρέτηση από εδώ και στο εξής,των αγροτών από την ανταποκρίτρια του ΕΛΓΑ στην έδρα μας, σύμφωνα με τον κανονισμό του ΕΛΓΑ.
Η συζήτηση έγινε σε ευχάριστο και φιλικό κλίμα και έκλεισε με μια μικρή βόλτα στους δρόμους του Τοιχιού ώστε ο Δήμαρχος να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι τα προβλήματα της Κοινότητας μας, τα οποία δεσμεύτηκε πως θα επιλυθούν άμεσα.
Η Πρόεδρος Τοιχιού
Κατερίνα Πηγατσιώτη
 

Back to top button