ΑθλητικάΚαστοριά

Μηνύματα συμπαράστασης στη διοίκηση της Καστοριάς 1980, από παλαίμαχους ποδοσφαιριστές.

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Τάκης Τσιρώνης, με τον πρόσεδρο της Καστοριάς Σάκη Ρήμο. Ο κ. Τσιρώνης ευχήθηκε στον κ. Ρήμο καλή επιτυχία και δήλωσε την συμπαράσταση του, σε αυτή την νέα προσπάθεια που γίνεται για την αναγέννηση της ομάδας.
«Πρόεδρε, σου εύχομαι κάθε επιτυχία σε σένα και στην διοίκηση σου, σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα που αναλαμβάνετε. Ήταν καιρός να γίνει μια τέτοια προσπάθεια για να βγει η Καστοριά από το τέλμα. Είμαι δίπλα σας και στην διάθεση σας σε ότι κι αν χρειαστείτε», είπε ο κ. Τσιρώνης.
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Κώστας Αγόρου, που επικοινώνησε, τηλεφωνικά, με τον κ. Ρήμο. Μάλιστα ο κ. Αγόρου, χθες έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στον φίλαθλο της ομάδας Στράτο Μορφίδη, που έλεγε το εξής:
Κώστας Αγόρου: « Το μήνυμα που θέλω να δώσω φίλε Στράτο είναι ας γίνει η μεγάλη προσπάθεια για την ομάδα μας. Την αξίζει και μπράβο σε όσους το επιχειρούν. Όλοι μαζί.»
Μηνύματα συμπαράστασης στον κ. Μορφίδη, που ανέλαβε μια αξιέπαινη πρωτοβουλία με το να ενημερώσει όλους τους παίκτες της τότε κυπελλούχου ομάδας, για την νέα προσπάθεια, έστειλαν και οι Νικος Σαργκάνης και Θέμης Καπουσούζης, αναφέροντας τα παρακάτω:
Νικος Σαργκάνης: « Στράτο καλή αρχή και καλή επιτυχία».
Θέμης Καπουσούζης: «Καλή επιτυχία φίλε μου».
Παράλληλα, ο κ. Μορφίδης μίλησε χθες τηλεφωνικά, εκτός του Τάκη Τσιρώνη και με τον Αντώνη Κόπανο, που είπε τα εξής:
Αντώνης Κόπανος: « Είναι υπέροχη η προσπάθεια που κάνουν αυτά τα άτομα, που πήραν την πρωτοβουλία για να υπάρχει Καστοριά και Καστοριανό ποδόσφαιρο. Είμαστε μαζί τους σε ότι κι αν θελήσουν».
Παράλληλα, σε επικοινωνία που είχαμε με τον Λάκη Σημαιοφορίδη και τον Ανδρέα Βοϊτσίδη, αμφότεροι δήλωσαν τα εξής:
Λάκης Σημαιοφορίδης: «Ευχόμαστε ολόψυχα στους ανθρώπους που ανέλαβαν την καινούργια ομάδα, Καλή Επιτυχία. Η καινούργια προσπάθεια έχει τις δυσκολίες της αλλά όταν ένα οικοδόμημα χτίζεται πάνω σε υγιείς βάσεις, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Είμαι σίγουρος ότι με την βοήθεια του κόσμου που πρέπει να βοηθήσει σε αυτή την προσπάθεια, η Καστοριά πολύ σύντομα θα έχει την ομάδα εκείνη που θα της επιτρέπει να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία, για να ξαναγίνει μεγάλη αντάξια εκείνη της ομάδας του κυπέλλου».
Ανδρέας Βοϊτσίδης: « Έχω, ήδη, ενημερωθεί από τον Αργύρη τον Παπαβασιλείου ότι συμμετέχει κι αυτός στην νέα προσπάθεια που γίνεται με την δημιουργία μιας καινούργιας ομάδας για την ανάκαμψη του Καστοριανού ποδοσφαίρου. Είμαστε κι εμείς συμπαραστάτες σε αυτή την προσπάθεια και φυσικά στην διάθεση της νέας διοίκησης.»

FC Kastoria

Back to top button