ΑθλητικάΚαστοριά

Πινγκ-Πονγκ: Ξεκίνημα πρωταθλήματος με νίκες για τον Κένταυρο Καστοριάς (φωτο – αποτελέσματα – βαθμολογία)

Το Σάββατο 16/10/2021 πραγματοποιήθηκε η έναρξη του πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Β’ Εθνικής Ανδρών Βορείου Ελλάδος και περιλάμβαναν τις δυο πρώτες αγωνιστικές.

Το φετινό πρωτάθλημα λόγω της πανδημίας διεξάγεται σε δύο ομίλους των πέντε ομάδων. Οι δύο πρώτες ομάδες των ομίλων θα παίξουν σε χιαστί αγώνες για τις δύο θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ ανόδου για την Α2.  Αντίστοιχα οι δύο τελευταίες ομάδες του κάθε ομίλου θα παίξουν μεταξύ τους για να καθοριστεί ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν στην πιο κάτω κατηγορία.

Ο Κένταυρος Καστοριάς συμμετέχει στον 2ο όμιλο μαζί με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, τον Εχέδωρα Σίνδου, την ΧΑΝΘ., τον Αετό Θεσσαλονίκης. Στόχος της καστοριανής ομάδας είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης όπου θα οδηγήσει στα play off ανόδου και έπειτα στα μπαράζ για την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία. Κατά την μεταγραφική περίοδο η καστοριανή ομάδα ενισχύθηκε φέτος με τρεις έμπειρους αθλητές (Γραμμένος N., Πήττας A., Πετρής Π.) όπου μαζί με τους τρεις Καστοριανούς αθλητές Γκιμουρτζίνας Γ., Γκιμουρτζινας Α., Γκιμουρτζίνας Τ. αποτελούν μια δυνατή ομάδα.

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η καστοριανή ομάδα ταξίδεψε αυθημερόν στην μακρινή Αλεξανδρούπολη και οι αθλητές της παρόλο το πολύωρο ταξίδι έπαιξαν ωραίο πινγκ πονγκ  και κέρδισαν εύκολα την ομάδα της Σίνδου με σκορ 3-0 στις νίκες και την ομάδα της ΧΑΝΘ με σκορ 3-1 στις νίκες.

Αποτελέσματα:

Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” – Π.Α.Σ. Εχέδωρος Σίνδου: 3-0

Χ.Α.Ν.Θ. – Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος”: 1-3

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος”: Γκιμουρτζίνας Τρ, Γκιμουρτζίνας Αχ, Πετρής Π.,  Πήττας Α.

Π.Α.Σ. Εχέδωρος Σίνδου: Ζαγκότσης, Μπαλατσός, Σαμμαράς

ΧΑΝΘ: Τζενίδης, Κοτσαμπασίδης, Τζουνόπουλος

Βαθμολογία 2ης  αγωνιστικής:
  Ομάδα Αγώνες Νίκες Ήττες Βαθμοί
1 Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” 2 2 0 4
2 Εθνικός Αλεξανδρούπολης 2 2 0 4
3 Π.Α.Σ. Εχέδωρος Σίνδου 2 0 2 2
4 ΧΑΝΘ 1 0 1 1
5 Αετός Θεσσαλονίκης 1 0 1 0

 

 

Back to top button