ΑγροτικάΚαστοριά

Καστοριά: Διαμαρτυρία για την παύση των ανταποκριτών του ΟΓΑ

Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε πως με την απόφαση ν4387/2016 αρθ.40 του Διοικητή του ΕΦΚΑ παύονται οι ανταποκριτές ΟΓΑ-eΕΦΚΑ για θέματα ασφάλισης και παροχών.
Με λίγα λόγια από αύριο 1/2/22 για θέματα συνταξιοδότησης-ασφαλιστικών κλπ καλούμαστε να εξυπηρετούμαστε από το κεντρικό κατάστημα eΕΦΚΑ το παλιό ΙΚΑ δηλ. και όχι από τον ανταποκριτή του ΟΓΑ όπως γινόταν τόσα χρόνια.
Η αγανάκτησή μας είναι εντονότατη και εκφράζεται μέσα από το αίτημα μας για ακύρωση αυτής της απόφασης,με το έγγραφο που παραθέτουμε και ζητούμε την στήριξη από τον Δήμο Καστοριάς καθώς και από τους Βουλευτές Ν.Καστοριάς.
ΘΕΜΑ : Διαμαρτυρία για την Παύση Ανταποκριτών ΟΓΑ-ΕΦΚΑ του Δήμου Καστοριάς
Σχετ. : ν4387/2016αρθρ.40
Διαμαρτυρόμαστε εντονότατα για την απόφαση του Διοικητή του ΕΦΚΑ σχετικά με την παύση των ανταποκριτών ΟΓΑ-ΕΦΚΑ.
Με την απόφαση αυτή παύουν να εξυπηρετούνται οι κάτοικοι των απομακρισμένων, από το κέντρο του Δήμου, κοινοτικών διαμερισμάτων, σε μια εποχή όπου οι αυξήσεις των τιμών των καυσίμων αυξάνονται κατακόρυφα, όπου δεν υπάρχει τακτική συγκοινωνία από τα ΜΜΜ και επιπλέον σε μια εποχή όπου το ζητούμενο είναι η αποσυμφόρηση των δημοσίων υπηρεσιών λόγω της πανδημίας.
Λαμβάνονται οριζόντιες αποφάσεις χωρίς να συνυπολογίζονται οι συνέπειες που θα επωμιστούν συνάνθρωποί μας, οι οποίοι αδυνατούν να παρακολουθήσουν τις εξελίξεις λόγω ηλικίας αλλά και λόγω μόρφωσης.
Με το παρών έγγραφο εκπροσωπούνται οι κοινότητες, Τοιχιού-Μεταμόρφωσης-Φωτεινής-Σιδηροχωρίου-Βυσσινιάς-Οξυάς-Πολυκεράσου
Η Πρόεδρος Τοιχιού
Κατερίνα Πηγατσιώτη

Δήμος Καστοριάς: Παύση της άσκησης αρμοδιοτήτων των  ανταποκριτών ΟΓΑ

 

 

 

Back to top button