ΑθλητικάΚαστοριάΚοζάνη

Κοντά στην Καστοριά ο τέως αντιπρόεδρος Παναγιώτης Βουλγαράκης

Συγκίνησε η χειρονομία του ο τέως αντιπρόεδρος Παναγιώτης Βουλγαράκης, μετά το τέλος του φιλικού παιχνιδιού με την Κοζάνη να φροντίσει για το φαγητό της αποστολής της ομάδας, δείχνοντας για μια ακόμη φορά την μεγάλη του αγάπη για την Καστοριά.
Ο κ. Βουλγαράκης που ήταν ο “χρυσός ” αντιπρόεδρος της διοίκησης του αείμνηστου Παναγιώτη Σπυρόπουλου, ήταν ο άνθρωπος εκείνος που με τις σωστές Δημόσιες σχέσεις είχε καταφέρει να καρπωθεί η ομάδα μας εκείνα τα χρόνια ένα υψηλό ποσό της τάξης των €150.000 ευρώ.
Με τη νέα του χειρονομία έδειξε για μια ακόμη φορά, ότι, αν και οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις τον κρατάνε μόνιμα στην Κοζάνη, δεν ξεχνά ποτέ την ομάδα μας.
Ως γνωστόν ο κ. Βουλγαράκης διατηρεί στην Κοζάνη με τον συνεταίρο του κ. Ευθύμιο Γκαραβέλα, το κατάστημα εστίασης «Πάμε Πακέτο», στην οδό 11ης Οκτωβρίου και Σιαλβέρα γωνία, με τηλ. επικοινωνίας το 2461 / 028 777.
Μακάρι στην Καστοριά να βρεθούν κι άλλοι επιχειρηματίες που θα θέσουν τον εαυτό τους στην διάθεση της ομάδας, βοηθώντας την ποικιλότροπα, στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, η έναρξη του οποίου αναμένεται να ανακοινωθεί κι επισήμως, εντός των προσεχών ημερών, με επικρατέστερη ημερομηνία, αυτή της 13ης Νοεμβρίου.

 

 

Back to top button