Καστοριά

Έξι μήνες από την “έναρξη” και ταυτόχρονη διακοπή των εργασιών των δικτύων του φυσικού αερίου στην περιοχή του Νοσοκομείου (φωτο)

6 μήνες συμπληρώνονται σήμερα από την “έναρξη” (και την ταυτόχρονη διακοπή) των εργασιών των δικτύων του φυσικού αερίου στην περιοχή του Νοσοκομείου Καστοριάς, σηματοδοτώντας την “ιδιαίτερη σημασία” που προσδίδει σε αυτό η κυβέρνηση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ και τη φιέστα που στήθηκε εκείνες τις μέρες με ευθύνη του γραφείου Μακεδονίας του πρωθυπουργού.
Ο λόγος της “ολιγοήμερης” διακοπής των εργασιών, σύμφωνα με την υπεύθυνη του γραφείου κα Αντωνίου Μαρία, ήταν το Run Greece που εκείνο το σαββατοκύριακο διεξάγονταν στην πόλη μας.
Μετά απ’ όλο αυτό το φιάσκο, πλέον όλοι οι κάτοικοι της Καστοριάς αναρωτιούνται αν τελικά τα σχέδια και οι μελέτες των δικτύων προβλέπουν την έλευση του φυσικού αερίου στο νοσοκομείο της Καστοριάς.
Αναμένουμε γι’ αυτό απαντήσεις ακόμα κι απ’ την κατασκευάστρια εταιρεία. Αν είναι θετική η απάντηση αναμένουμε το χρονοδιάγραμμα της “επανέναρξης” των εργασιών, αν όμως η απάντηση είναι αρνητική…
Παναγιώτης Κώττας
Υ.Γ. Εγώ καλού κακού έβαλα το κράνος μου, για να είμαι έτοιμος για όλα.😄

Ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες για το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου στην Καστοριά (φωτογραφίες)

Ο Παναγιώτης Κώττας αναζητά τα έργα του φυσικού αερίου στην Καστοριά και έργα δε βρίσκει! (φωτο)

Μαρία Αντωνίου: “Ανενημέρωτος ο κ. Κώττας”

Η αφύσικη… πρεμούρα του φυσικού αερίου (του Δημήτρη Ιατρίδη)

 

 

 

 

 

 

Back to top button