ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Το χορευτικό των Απανταχού Κλεισουριέων στην κοπή της πίτας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων (φωτογραφίες)

O Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Απανταχού Κλεισουριέων “Ο Άγιος Μάρκος” με έδρα τη Θεσσαλονίκη, συγχαίρει και ευχαριστεί το πολυπληθές χορευτικό του τμήμα, το οποίο με ιδιαίτερη χαρά έλαβε μέρος, στις 22-01-2023 στην εκδήλωση της κοπής πίτας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων (Π.Ο.Π.Σ.Β.) η οποία πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο Θεσσαλονίκης.
Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα μέλη της Π.Ο.Π.Σ.Β. και ειδικότερα στον πρόεδρο της κ.  Michalis Mageirias ο οποίος αποτελεί πάντοτε βασικός παράγοντας στις δράσεις της ομοσπονδίας μας.
Το ΔΣ του συλλόγου θέλει επίσης να ευχαριστήσει ιδιαιτέρως τον κ. Γεώργιο Μαστορόπουλο χοροδιδάσκαλο του χορευτικού τμήματος, τον κ. Γιάννη Ράπκο για την συνεχή του φωτογραφική επιμέλεια σε κάθε εκδήλωση, καθώς και ΟΛΟΥΣ τους συμπατριώτες μας οι οποίοι μετέβησαν από την Κλεισούρα Καστοριάς προκειμένου να συμμετάσχουν στην εκδήλωση!

 

 

 

Back to top button