ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Τέλος σεζόν στο σκι για τον Όμιλο Αντισφαίρισης Χιονοδρομίας Άργους Ορεστικού (φωτο)

Μία ιδιαίτερη χιονοδρομική περίοδος έλαβε τέλος αυτό το Σαββατοκύριακο! Με αργοπορημένη εκκίνηση λόγω των καιρικών συνθηκών, οριακό χιόνι κάποιες φορές αλλά τον Μάρτη για ακόμα μια φορά να μας κάνει το «χατίρι» έτσι ώστε να ολοκληρώσουμε όμορφα και με ασφάλεια τις προπονήσεις μας!
Από την μεριά της Διοίκησης του Ομίλου παρόλο τις προαναφερόμενες αντίξοες συνθήκες και σε πείσμα των καιρών, προσπαθήσαμε με την αγορά νέου εξοπλισμού, το service του υπάρχοντος, αλλά το σημαντικότερο την συνεργασία μας με το κατάλληλο προπονητικό δυναμικό και την δημιουργία μικρών τμημάτων να προσφέρουμε στα παιδιά μας ποιοτικότερα και ασφαλέστερα μαθήματα!
Όλα αυτά βέβαια δεν θα είχαν κανένα νόημα χωρίς την δίκη σας συνεισφορά. Γι’ αυτό θέλουμε μέσα από την καρδιά μας, να σας ευχαριστήσουμε όλους εσάς τους γονείς των παιδιών μας, για την εμπιστοσύνη και την υπομονή σας, έτσι ώστε να καταφέρουμε στα παιδιά μας να αγαπήσουν το άθλημα της χιονοδρομίας και μαζί με αυτό τον σεβασμό στη φύση και στο βουνό!
Για ακόμη μια χρόνια νιώθουμε πολύ περήφανοι ιδιαίτερα για τους μικρούς μας σκιέρ που με ενθουσιασμό και επιμονή κατέκτησαν τις βουνοκορφές!
Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε στους 6 προπονητές μας Τάσο, Σταύρο, Βασίλη, Μάνια, Μαρία και Αναστασία γιατί ήταν δίπλα μας σε οτιδήποτε χρειαστήκαμε, αγκαλιάζοντας αυτή την μεγάλη προσπάθεια του Ομίλου μας!
Όσοι συνεχίσετε στα τμήματα αντισφαίρισης μας ή στις πεζοπορικές εξορμήσεις μας θα τα πούμε εκεί, για τους υπόλοιπους ευελπιστούμε να σας δούμε στο ετήσιο «party» του Ομίλου μας για το οποίο θα βγει ανακοίνωση μετά το Πάσχα!

 

 

Back to top button