Άργος ΟρεστικόΔυτική ΜακεδονίαΚαστοριάΝεστόριο

Η ΠΕΔ παρέδωσε τους τουριστικούς οδηγούς στους 13 Δήμους της Δυτικής Μακεδονίας (φωτογραφίες – βίντεο)

Τους δικούς τους τουριστικούς οδηγούς απέκτησαν από σήμερα οι Δήμοι της Δυτικής Μακεδονίας, μετά την ολοκλήρωση του έργου που εκπόνησε η ΠΕΔ σε συνεργασία με τους 13 ΟΤΑ της περιοχής.

Μια επίπονη και δύσκολη δουλειά η οποία απαίτησε αρκετό χρόνο, ώστε να φτάσει στην τελική μορφή και κάθε Δήμος να έχει στη διάθεσή του 1.500 τουριστικούς οδηγούς με στόχο να προβάλει και να αναδείξει όμορφες γωνιές του τόπου.

 

 

Παράλληλα στους Δήμους διατέθηκαν από 3.000 τουριστικοί χάρτες της περιοχής αλλά και ηλεκτρονικά αρχεία τα οποία θα αναρτηθούν στα μέσα που διαθέτει ο καθένας ώστε να είναι προσβάσιμα άμεσα στον καθένα.

Τόσο τα αντίτυπα, όσο και οι τουριστικοί χάρτες είναι σε δύο γλώσσες, ενώ να σημειωθεί πως μέσα από τη δουλειά η οποία πραγματοποιήθηκε, παραδόθηκε σε κάθε Δήμο υλικό 150 φωτογραφιών, για την περαιτέρω προώθηση των πλεονεκτημάτων κάθε περιοχής.

Το συνολικό κόστος του έργου έφτασε τις 167.000 ευρώ, με τη δαπάνη να καλύπτεται από την ΠΕΔ και τον ανάδοχο να προσφέρει επιπλέον υλικό από το αρχικό συμφωνηθέν, σε κάθε Δήμο.

Ζήσης Πιτσιάβας

e-ptolemeos.gr

Back to top button