Ελλάδα

Χορτόπιτα χωρίς φύλλο με πλιγούρι και κατίκι Δομοκού

Τα εκλεκτότερα προϊόντα Π.Ο.Π και Π.Γ.Ε έφτασαν ολόφρεσκα στο πλατό της “ΠΟΠ Μαγειρικής” και ο ταλαντούχος σεφ Ανδρέας Λαγός ετοιμάζεται να δημιουργήσει μοναδικές γεύσεις.
Υποδέχεται την food blogger Ιωάννα Σταμούλου, πανέτοιμη για μια άψογη συνεργασία!
Η κουζίνα γεμίζει από πρωτότυπες συνταγές, που εκτελούνται άριστα από τον σεφ μας και την ικανότατη “βοηθό” του.
Στο πλατό, επίσης, έρχεται από την Κατερίνη ο παραγωγός Νίκος Φωτιάδης να μας ενημερώσει για τον μαύρο χοίρο.
Το μενού περιλαμβάνει: Μαριναρισμένη μπριζόλα μαύρου χοίρου με αχλάδια, χορτόπιτα χωρίς φύλλο με πλιγούρι και κατίκι Δομοκού και τέλος, πάβλοβα με ρόδι Ερμιόνης.
Όλη η Ελλάδα στο τραπέζι μας!



Back to top button