Δυτική ΜακεδονίαΚαστοριά

Ο Θεοφύλακτος Ζυμπίδης για τις θετικές εξελίξεις στα θέματα παιδείας στην Καστοριά

Με αφορμή τις θετικές εξελίξεις σε σημαντικά  θέματα παιδείας που αφορούν στην Περιφέρειά μας και συγκεκριμένα την Καστοριά και έχουν να κάνουν τόσο με την επανένταξη του Τμήματος Διεθνούς Εμπορίου στο μηχανογραφικό των Πανελλήνιων Εξετάσεων του 2017 όσο και με τη θετική αντιμετώπιση από την πλευρά του Υπουργού Παιδείας, Κ. Γαβρόγλου, του αιτήματος για τη δημιουργία αρχιτεκτονικής σχολής στην Καστοριά, θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω:

  • τη βουλευτή Καστοριάς κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου για την αγαστή συνεργασία μας, το δυναμισμό και την αποτελεσματικότητά της,
  • το βουλευτή Θεσσαλονίκης κ. Γεώργιο Λαζαρίδη για τη στήριξη που πρόσφερε στο θέμα της επανένταξης του Τμήματος Διεθνούς Εμπορίου στο μηχανογραφικό Δελτίο και
  • τον Πρόεδρο του Τμήματος Διεθνούς Εμπορίου, ο οποίος μας έδωσε όλα εκείνα τα στοιχεία που ήταν απαραίτητα για τη στήριξη του αιτήματός μας, αλλά και όλους τους τοπικούς φορείς, οι οποίοι προσέφεραν με τον δικό τους τρόπο στην επιτυχία αυτή.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, οι Αντιπεριφερειάρχες και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, αντιλαμβανόμενοι το έργο που έχουμε να επιτελέσουμε σε μία πολύ δύσκολη για τη χώρα περίοδο, διαθέτοντας περιφερειακή συνείδηση και αναγνωρίζοντας ότι μέσα από συνεργασίες θα έχουμε τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα για θέματα που απασχολούν την Περιφέρειά μας, κινούμαστε πάντοτε με γνώμονα την ανάπτυξη της Περιφέρειας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας. Αποφεύγοντας λάθη του παρελθόντος  και εργαζόμενοι όλοι μαζί για το καλό του τόπου μας, μπορούμε να πετύχουμε ακόμη περισσότερα και να φέρουμε την Περιφέρεια στη θέση που της αρμόζει.

Θεοφύλακτος Ζυμπίδης

 

Back to top button