Καστοριάτελευταίες ειδήσεις

Δυο ασημένια μετάλλια στον εθνικό διαγωνισμός Dance Arts για τη Σχολή Χορού της Αναστασίας Δεληγιάννη (ρεπορτάζ – φωτογραφίες)

Πολλές και σημαντικές διακρίσεις περιείχε η φετινή χρονιά της σχολής χορού της Αναστασίας Δεληγιάννη, τόσο για τα παιδιά όσο και για την ίδια, αφού σε κάθε διαγωνισμό που συμμετείχαν, έφερναν μαζί στις αποσκευές τους και ένα έπαθλο διακρίσεων και μάλιστα στις πρώτες θέσεις, γεγονότα που ανεβάζουν πολύ ψηλά τον πήχη της χορευτικής τέχνης στην πόλη μας.

Η κ Δεληγιάννη φανερά ικανοποιημένη αναφέρθηκε στα μεγάλα και σημαντικά επιτεύγματα  της σχολής της, εστιάζοντας μάλιστα την αναφορά της στο γεγονός ότι όλα αυτά αποκτήθηκαν με σκληρή δουλειά και αγάπη στην τέχνη του χορού, τονίζοντας ότι το όραμα της άνθισης της χορευτικής τέχνης στην πόλη μας έγινε πραγματικότητα.

Η ιδιοκτήτρια της σχολής μίλησε στη ΝΕΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ και για τους στόχους τόσο τους δικούς της όσο και των παιδιών λέγοντας  πως: « Στόχος του κάθε διαγωνισμού είναι να ανεβαίνουμε επίπεδο. Οι βραβεύσεις έρχονται όταν πρέπει. Οπότε δουλεύουμε με ταπεινότητα και αγάπη για τον χορό και σίγουρα θα έρθει η στιγμή που θα επιτευχθούν οι στόχοι όλων των παιδιών! Αυτό είναι το μόνο σίγουρο!

“Κουραστήκαμε πολύ αλλά άξιζε τον κόπο”

Πιο συγκεκριμένα, οι διακρίσεις  με τις  μαθήτριες της Σχολής χορού της Αναστασίας Δεληγιάννη  ξεκίνησαν  με την συμμετοχή τους στον Εθνικό διαγωνισμό Dance Arts, 23 24, 25 Ιουνίου 2017 στην Αθήνα, όπου και απέσπασαν  δυο ασημένια μετάλλια: Ασημένιο μετάλλιο στο ομαδικό κατηγορία 10-12 ετών. Δρουγούτη Ελένη, Θεοδωρίδου Ιωάννα, Τσιαούση Δέσποινα, Χάτσιου Ελένη, Γακοπούλου Κατερίνα, Παπαδοπούλου, Αντιγόνη Τσιαούση, Αλεξάνδρα, Τσούκα,  Παρασκευή, Λαφαζάνη Βάλια, Παναγιωτίδου Νάνση, Παπαϊωάννου Ελευθερία και  Παραδιά Μελπομένη

Επίσης η σχολή χορού κατέκτησε και ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία 10-12 σόλο, με την Λαφαζάνη Βάλια. Επαίνους στην κατηγορία 10-12 σόλο, πήραν οι Γακοπούλου Κατερίνα, Παναγιωτίδου Νάνση και Τσιαούση Αλεξάνδρα. Έπαινο στην κατηγορία 7-9 σόλο και στην Δρουγούτη Ελένη.

 «Πρόκειται για μία εξαιρετική διοργάνωση που βοηθάει τα παιδιά να ακολουθήσουν τα όνειρα τους και να τα κάνουν πραγματικότητα. Είμαι πολύ περήφανη για τα παιδιά γιατί δουλεύουν σκληρά, κουραστήκαμε πολύ αλλά άξιζε τον κόπο και συνεχίζουμε με στόχο να κατακτήσουμε κι άλλες κορυφές», δήλωσε φανερά ικανοποιημένη η ιδιοκτήτρια της σχολής χορού  κ. Αναστασία Δεληγιάννη που αν και η ίδια είχε ένα ατύχημα καθώς έσπασε το πόδι της, συνόδευε τα παιδιά στην Αθήνα όπου και κατάφεραν να φέρουν πίσω τα δυο ασημένια μετάλλια .

Ομάδα απίστευτης πειθαρχίας, ένας θαυμαστός κόσμος που ανταγωνίζεται το χτες και προκαλεί το αύριο, είναι με λίγα λόγια η ομάδα της σχολής χορού της Αναστασίας Δεληγιάννη η οποία έχει αλλάξει το τοπίο της τέχνης του χορού στην Καστοριά.

Δώρα Κωτσοπούλου

Εφημερίδα ΝΕΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Back to top button