ΕλλάδαΚαστοριά

Κοντά στις οικογένειες των συλληφθέντων στελεχών το ΓΕΣ

Δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ Στρατού και οικογενειών

Στο πλευρό των οικογενειών των στελεχών του Στρατού Ξηράς που κρατούνται προφυλακισμένοι στην Αδριανούπολη βρίσκεται το Γενικό Επιτελείο Στρατού

Ηλίας Προύφας

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες μας, από την πρώτη στιγμή στελέχη τόσο της 3ης Ταξιαρχίας ”ΡΙΜΙΝΙ” που εδρεύει στην Καβύλη του Β. Έβρου όπου ανήκουν οι δύο στρατιωτικοί, καθώς και της 16ης Μεραρχίας Πεζικού στο Διδυμότειχο, βρίσκονται κοντά στην οικογένεια και στους συγγενείς του Επαγγελματία Οπλίτη Δημήτριου Κούκλατζη, έτοιμοι να παράσχουν οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί.
Το ίδιο συμβαίνει και με την οικογένεια του Καστοριανού Ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρετόδη, στην οποία έχει αναλάβει να συνδράμει με όποια βοήθεια χρειαστεί, ο ίδιος ο Διοικητής του 15ου ΣΠ από την πόλη της Καστοριάς.

Η διαταγή του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή ήταν ξεκάθαρη και προς όλες τις κατευθύνσεις στον Έβρο. Μάλιστα οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως έδωσε ρητή εντολή στο Διοικητή του Δ’ΣΣ Αντιστράτηγο Γεώργιο Καμπά να μη μεταβεί στην Αθήνα όπου συνεδριάζει το ΑΣΣ και να παραμείνει στο Στρατηγείο για τον έλεγχο της κατάστασης.
Όσον αφορά την ενημέρωση των οικογενειών μετά και τα αρχικά παράπονα που δικαίως εξέφρασαν συγγενείς για ελλειπή ενημέρωση, το ΓΕΣ έχει αναλάβει και αυτό το κομμάτι και πλέον υπάρχει ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας Στρατού και συγγενών.

kranosgr.blogspot.gr

 

 

 

 

 

Back to top button