Καστοριά

Καστοριά: Ο Νίκος Ρίζος απαντάει στον Μαρκ Ζάκερμπεργκ

Μαρκ Ζουγκεμπεργκ : “Κάναμε λάθος” |

Αγαπητέ μου φίλε μεγαλομέτοχε και ιδρυτή του facebook. Δεν έκανες λάθος.Επιλογή στρατηγική της εταιρίας σου ήταν η δημιουργία ψεύτικων λογαριασμών χρηστών και η ελεύθερη πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα των χρηστών της εταιρίας σου. Μέσω αυτής της στρατηγικής μεγιστοποιούσες την προσωπική σου ωφέλεια λόγω της αύξησης της αξίας των μετοχών σου. Διότι το ξέρεις πολύ καλά ότι η αξιολόγηση των χρηματιστών για τις εταιρίες του διαδικτύου λαμβάνουν υπόψη τους δύο δείκτες α) τον αριθμό των χρηστών β) τον ετήσιο ρυθμό αύξησης των χρηστών. Εκτός αυτού αυξάνονταν τα κέρδη της εταιρίας σου διότι μέσω αυτών των δύο δεικτών οι εταιρίες επέλεγαν να διαφημιστούν κυρίως στις εταιρίες του διαδικτύου που παρουσίαζαν μεγάλο αριθμό χρηστών και αξιολογούσαν και την δυναμική (το μέλλον της εταιρίας σου) μέσω του ρυθμού αύξησης των χρηστών.
Άρα πρόκειται για απάτη, η οποία ξεπερνάει κατά πολύ την απάτη των ευρωπαϊκών αυτοκινητοβιομηχανιών με τα πλαστά στοιχεία των καυσαερίων. Διότι αυτές όντως παρουσίαζαν πλαστά στοιχεία. Εσύ όχι μόνο παρουσίαζες πλαστά στοιχεία αλλά εμπορευόσουν και τα πραγματικά στοιχεία των χρηστών σου.
Δεν ξέρω τι θα κάνουν ο Τράμπ και η Κλίντον. Αν τα βρουν μεταξύ τους δικό τους θέμα. Στην Ευρώπη όμως δεν θα την βγάλεις καθαρή. Διότι θα πρέπει να διερευνηθεί η συμμετοχή του facebook, στα τρία δημοψηφίσματα : Της Αγγλίας, της Καταλονίας και φυσικά της Ελλάδος. Διότι και στα τρία δημοψηφίσματα επεκράτησαν οι αποσχιστικές δυνάμεις της εξόδου από την Ε.Ε. Ευτυχώς στην Ελλάδα είμαστε τύποις και ουσία <<παπαρολόγοι>> και δεν κάναμε πράξη το ΟΧΙ. Εξυφαίνεται λοιπόν ένα στρατηγικό σχέδιο διάλυσης της Ε.Ε. Επιβάλλεται λοιπόν να διερευνήσει τόσο η Ε.Ε όσο και το κάθε κράτος (Ελλάδα, Αγγλία, Ισπανία), αν και κατά πόσο έχει συμμετοχή η εταιρία σου στο στρατηγικό σχέδιο διάλυσης της Ε.Ε και από ποιες δυνάμεις. Είναι η Τουρκία; οι ΗΠΑ, η Ρωσία, η Κίνα, η Β. Κορέα, το ICIS, εσωτερικές δυνάμεις του σκότους που δρουν σε κάθε κράτος της Ε.Ε; όλοι αυτοί μαζί; Επιβάλλεται λοιπόν η Επιτροπή η Commission της Ε.Ε να διερευνήσει το θέμα. Διότι το θέμα είναι πολύ μεγαλύτερο από το οικονομικό που ούτως η άλλως έχεις, αφού ήδη το έχεις παραδεχθεί.
Εκτός αυτού, ψυλλιασμένος είμαι πλέον μήπως και στο θέμα των Σκοπίων η εταιρία σου παίζει κάποιο ρόλο που έχει σαν σκοπό να ενισχύσει τις δυνάμεις της παπαρολογίας ένθεν και ένθεν των συνόρων; Αφού είδαν και αποείδαν ότι δεν κατάφεραν να βγάλουν εκτός Ε.Ε την Ελλάδα;
Είναι γεωστρατηγικό σχέδιο και απειλή για την Δημοκρατία όπου στο σχέδιο αυτό πιθανόν να παίζει κεντρικό ρόλο η εταιρία σου. Είναι το σύγχρονο <<αυγό του φιδιού>> η απειλή ενός νέου φαινομένου που ξεπερνάει την ήδη ξεπερασμένη αντίθεση καπιταλισμού – κομουνισμού – φασισμού.

Η νέα τάση, το νέο φαινόμενο αυτό το ονομάζω ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ. Ιδρυτής της νέας φιλοσοφίας του νέου αυτού ρεύματος είσαι εσύ. Η ιστορία λοιπόν θα γράψει. Ιδρυτής της νέας επιστήμης που εγώ την αποκαλώ <<ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΑ>> είσαι εσύ. Και με την ευκαιρία φρόντισε να ετοιμάσεις συμφωνητικό που θα στείλεις σε κάθε χρήστη της εταιρίας σου που θα αναφέρει τα δικαιώματα, τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες των συμβαλλομένων. Κάθε μέρα που περνάει μετράει αντίστροφα.

 

 

Back to top button