ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας: Δεν τα κατάφεραν οι Κορασίδες στον τρίτο αγώνα των Play Off – Ήττα στον πόντο

Οι Κορασίδες μας δεν τα κατάφεραν τελικά στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι του ημιτελικού και ηττήθηκαν στον πόντο από την ομάδα του Ηρακλή Κοζάνης. Να τονίσουμε ότι η ομάδα μας είχε το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού με διαφορές που έφτασαν και τους εννιά πόντους. Ο Ηρακλής ευστοχώντας σε κρίσιμες βολές πήρε το προβάδισμα για πρώτη φορά στο παιχνίδι στα τελευταία δευτερόλεπτα. Δέκα δευτερόλεπτα πριν το τέλος με το σκορ στο 42-41 η ομάδα μας έκλεψε την μπάλα βγήκε στον αιφνιδιασμό αλλά υπό την πίεση του χρόνου το τελευταίο λει απ ήταν άστοχο και έτσι χάθηκε η ευκαιρία για πρόκριση στον τελικό. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ηρακλή Κοζάνης.
Σίγουρα αυτή η ήττα με τον τρόπο που ήρθε αφήνει μια πικρή γεύση και μια μεγάλη απογοήτευση αλλά έτσι είναι το μπάσκετ και γι’αυτό το αγαπάμε.
Αυτή είναι η ομορφιά του αθλήματος. Η αισιοδοξία η πίστη και η όρεξη για δουλειά είναι πολύ μεγάλη για τον σύλλογο και σίγουρα θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί όπου κι αν συμμετέχει.
Ήδη οι ακαδημίες μας ετοιμάζονται να πάρουν μέρος στο τουρνουά του Τσοτυλίου στις 29/04–01/05. Καλή επιτυχία στις ομάδες μας.
Το οικογενειακό κλίμα φυσικά δεν λείπει ποτέ στον σύλλογο μας και άλλη μία τούρτα έκπληξη έκανε την εμφάνιση της στην χθεσινή προπόνηση των κοριτσιών.
Χρόνια πολλά Κυριακή!
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΕΚΑΣΔΥΜ 2023-24
ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ PLAY-OFF 3ος αγώνας.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ – ΠΑΟΚ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ 42-41
ΠΑΟΚ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ (Δουβλετής Γ.) Τομπουλίδου Αν., Νάκε Ελ., Ιωσηφίδου Ρ., Ντούφα Δ., Παπαδοπούλου Ξ., Κωστίδου Ελ., Μπερμπεράκη Ι., Λαβασά Μ., Καζεπίδου Χ., Βασιλειάδου Σ., Μακρίδου Ελ.,Λίλιου Ολ., Γρηγοριάδου Κ.

Back to top button