ΑΣΕΠ: Τα αποτελέσματα ΥΕ της προκήρυξης 3Κ/2018 – Διορίζονται 5.235 μόνιμοι που θα παρουσιαστούν στις θέσεις τους τη Δευτέρα

 

Το ΑΣΕΠ εξέδωσε πριν από λίγη ώρα τα προσωρινά αποτελέσματα για την προκήρυξη 3Κ/2018 και τις θέσεις ΥΕ ενώ για τις ΔΕ θα ακολουθήσει νεότερη ανάρτηση

Του Γιώργου Αντωνόπουλου

Ειδικότερα όπως ανακοίνωσε το ΑΣΕΠ για την προκήρυξη 3Κ/2018 αναρτήθηκαν οι πίνακες με τα προσωρινά αποτελέσματα για τις κατηγορία ΥΕ. Αργότερα θα αναρτηθούν και τα αποτελέσματα για την κατηογορία ΔΕ ενώ ήδη η ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ εδώ και πολύ ώρα είναι απροσπέλαστη.

Τα dikaiologitika.gr αναρτούν τα αποτελέσματα και τους πίνακες σε ολόκληρω το αρχεία μορφής zip με όλους τους πίνακες ώστε οι ενδιαφερόμενοι να ξεπεράσουν το πρόβλημα της ιστοσελίδας του ΑΣΕΠ για να μπορέσουν να τα δουν χωρίς προβλήματα.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της 3Κ/2018 διορίζονται 5235 μόνιμοι για τις θέσεις ΥΕ.

 Κατεβάστε εδώ τα αποτελέσματα

Την είδηση της έκδοσης των αποτελεσμάτων σήμερα Σάββατο έδωσε χθες ο κ. Σκουρλέτης, λέγοντας ότι θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα και οι προσωρινοί πίνακες επιτυχόντων, οι οποίοι θα παρουσιαστούν στις υπηρεσίες τους την προσεχή Δευτέρα.

dikaiologitika.gr

 

 

 

shares