Ελλάδα

Πέθανε η ηθοποιός Τζέσυ Παπουτσή

 

Η αγαπημένη ηθοποιός, είχε όγκο στο κεφάλι και τις τελευταίες 62 μέρες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Για τον θάνατο της Τζέσυ Παπουτσή έγραψε στα social media και η ηθοποιός Ντόρα Ντούμα:

Η Τζέσυ Παπουτσή γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και είναι ηθοποιός. Για 20 και παραπάνω χρόνια δούλευε στο Εθνικό Θέατρο ενώ τα χρόνια της στη σκηνή ξεπερνούν τα 37.

https://www.youtube.com/watch?v=Ra9__2WNY2A

Ηταν παντρεμένη από τον Ιούνιο του 2008 με το συνάδελφό της και στιχουργό Γιάννη Μάνιο με τον οποίο γνωρίζονταν από το 1995. Η Τζέση Παπουτσή είχε υπάρξει ξανά παντρεμένη με τον Θάνο Καληώρα και απέκτησαν ένα γιο, τον Γιώργο Καληώρα.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της το 2014 είχε εξομολογηθεί στην εκπομπή «JOY» του ΣΚΑΪ:

«Είχα ένα μηνιγγίωμα στο κεφάλι, έξι εκατοστά. Έπιασα ένα εξόγκωμα στο κεφάλι μου και λέω «θα είναι από περούκα»… Πήγα έκανα εξετάσεις και μου λέει ο γιατρός «αποκλείεται να είναι δικές σου!», γιατί δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Ο γιατρός μου είπε να πάω στο Newcastle στην Αγγλία».

Η Τζέσυ Παπουτσή εξήγησε γιατί δεν έμαθε κανείς για το πρόβλημά της: «Δεν μαθεύτηκε, γιατί δεν ήθελα εγώ. Συνέβη πριν δύο–τρία χρόνια. Τώρα το λέω γιατί η πρόληψη είναι η καλύτερη ιατρική. Πήγα έξω και δεν το ήξερε κανείς, μόνο η μάνα μου και η οικογένειά μου. Δεν ήθελα ο κόσμος να αναστατωθεί. Για δεκατέσσερις μέρες έκανα τις εγχειρήσεις και γύρισα. Όπως πήγα, έτσι ήρθα».

Η ηθοποιός αφηγήθηκε με το χαρακτηριστικό της χιούμορ όλο αυτό που βίωσε και τόνισε: «Πιστεύω ότι η ώρα του κάθε ανθρώπου είναι προκαθορισμένη».

eleftherostypos.gr

Back to top button