Καστοριά

«Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί»: Πρόσκληση προς οικογένειες για το πρόγραμμα «Ηλιαχτίδα Ζωής»

Το «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη του προγράμματος «Ηλιαχτίδα Ζωής»– Πολυχώρος Δράσης και Αλλαγής, για παιδιά, εφήβους καιγονείς.

Το νέο πρόγραμμα περιλαμβάνει ποικίλες δράσεις και υπηρεσίες που αφορούν παιδιά σχολικής ηλικίας (5-12 ετών), εφήβους και γονείς.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα βασίζεται στις εξής δράσεις:

  • Λειτουργία Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας
  • Λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου
  • Εργασιακή Συμβουλευτική
  • Χρηματοοικονομική Συμβουλευτική
  • Ψυχοκοινωνική Υπηρεσία
  • Τράπεζα Υποστήριξης (Κοινωνικό Παντοπωλείο)

Σκοπός του προγράμματος είναι η υποστήριξη 100 ευπαθών οικογενειών με ανήλικα παιδιά μέσω της λειτουργίας των δομών του οργανισμού, αλλά και 130 οικογενειών με την παραπομπή τους σε εξειδικευμένες δομές και υπηρεσίες κοινωνικής φροντίδας

Ο οργανισμός προσκαλεί, για τους καλοκαιρινούς μήνες,  όλες τις ενδιαφερόμενες οικογένειες να συμμετάσχουν στο νέο δημιουργικό πρόγραμμα της δομής του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Παιδιού.

Αφορά παιδιά ηλικίας 5-12 ετών.

Οι ώρες λειτουργίας της δομής είναι από τις 8.00 π.μ. έως τις 16.00 μ.μ. και είναι ανοιχτή προς όλους.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες είναι ΔΩΡΕΑΝ. Το πρόγραμμα «Ηλιαχτίδα Ζωής»- Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας  Παιδιού, υλοποιείται με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα γραφεία του οργανισμού μας, στην διεύθυνση Λεωφόρος Γουναράδων – Περιοχή Χλόη Καστοριάς (δίπλα στο Αrimani Furs) και στα τηλέφωνα 2467400039 και στο 6936937022.

 

 

 

 

Back to top button