Η βράβευση των αριστούχων τελειοφοίτων μαθητών

 

Για   ακόμη μια χρονιά η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς  σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καστοριέων «ΟΜΟΝΟΙΑ» Νέας Υόρκης και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Καστοριάς πραγματοποίησε τελετή Απονομής Βραβείων Αριστούχων τελειοφοίτων των Γενικών, Εσπερινών και Επαγγελματικών Λυκείων της Περιφερειακής  Ενότητας Καστοριάς.

Τους  αριστεύσαντες  μαθητές υποδέχτηκαν σε μια απλή και λιτή τελετή την Τετάρτη 08 Αυγούστου, στην αίθουσα του αμφιθεάτρου ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτήρης Αδαμόπουλος,  εκπρόσωποι της εκκλησίας και φορείς του τόπου,  η Πρόεδρο του τμήματος υποτροφιών του Συλλόγου Καστοριέων «ΟΜΟΝΟΙΑ» Ν. Υόρκης, Θεοδώρα Πίνου, μέλη  του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου κ.κ Βασίλειος Αθανασόπουλος, Ηλίας Ελιόπουλος, Σπύρος Κύρου, ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου  Χρήστος Γιώβες,  τα πρώην μέλη της Φιλοπτώχου Καστοριέων Ν. Υόρκης  Κουκουλή Λούλα, Γερασόπουλος Μαίρη, ο Πρόεδρος του συλλόγου Ελληνοαμερικανών Καστοριάς Δημήτρης Τσέας, εκπρόσωποι της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς, διευθυντές σχολείων, γονείς και συγγενείς των παιδιών,  οι οποίοι μοιράστηκαν  μαζί τους την χαρά της επιτυχίας των παιδιών.

Ακολούθησε απονομή  τιμητικού επαίνου και χρηματικού βραβείου από το Σύλλογο Καστοριέων «ΟΜΟΝΟΙΑ» Νέας Υόρκης, ο οποίος  για 21η συνεχόμενη χρονιά απονέμει υποτροφίες στα καστοριανά παιδιά.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτήριος Αδαμόπουλος αφού ευχαρίστησε θερμά   το Σύλλογο  που συνεχώς με δράσεις του στηρίζει την Καστοριά,        συνεχάρη ιδιαίτερα τους μαθητές για την επίδοσή τους και τους επέδωσε ένα αναμνηστικό στυλό, ευχόμενος κάθε επιτυχία στη μελλοντική τους πορεία.

 

Σχολιάστε

Η διευθυνση email σας ΔΕΝ θα δημοσιοποιηθεί(ενημερωθείτε για την πολιτική ανάρτησης σχολίων στο fouit.gr απο εδώ) *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.