Καστοριά

Πάλεψε σαν Ηρακλής, αλλά λύγισε στην παράταση (φωτο)

Για το Κύπελλο Ελλάδας: Αναγέννηση Πλαγιάς – Ηρακλής Πολυκάρπης 4-2 (2-2 η κανονική διάρκεια)

Η εξέλιξη του αγώνα από το Live του sentranews.gr
10′ ΓΚΟΛ 1-0 η Αναγέννηση Πλαγιάς με γκολ του Τομπατζίδη
32′ Τεράστια ευκαιρία για το 1-1 με τον Μήλιο να αστοχεί από θέση τετ α τετ. Ο Ηρακλής έχει καθολική υπεροχή και πιέζει ασφυχτικά αναζητώντας επίμονα το γκολ.
43′ Νέα κλασική ευκαιρία για την ισοφάριση πάλι με τον Μήλιο να αστοχεί από θέση τετ α τετ.


53′ ΓΚΟΛ 1-1 με φοβερό σουτ του Μόσχου μετά από σέντρα του Στασινόπουλου
65′ ΓΚΟΛ 1-2 ΑΝΑΤΡΟΠΗ με καρφωτή κεφαλιά του Μήλιου μετά από σέντρα του Μόσχου . Κυριαρχία της Πολυκάρπης στο β’ ημίχρονο, μετά τα δύο γκολ και με ψυχολογία στα ύψη, συνεχίζει να πιέζει την αντίπαλη εστία.
75′ Μεγάλη ευκαιρία για να κλειδώσει τη νίκη χάνει ο Ηρακλής με τον Μόσχο. Οι πράσινοι έχουν τον απόλυτο έλεγχο σε όλο το β’ ημίχρονο.
83′ παραμένει το 1-2 και δύο αλλαγές για τον Ηρακλή.  Ο Αθανασίου μπήκε στη θέση του Ρέντα και ο Σίμος στη θέση του Αντωνόπουλου.

Σκορ κανονικής διάρκειας 2-2 

Το αποτέλεσμα αδικεί τον Ηρακλή ο οποίος ήταν εμφανώς ανώτερος στο β’ ημίχρονο, διάστημα στο οποίο πέτυχε δύο γκολ και γύρισε… τούμπα το ματς, ενώ παράλληλα είχε καθολική υπεροχή χάνοντας 2-3 κλασικές ευκαιρίες να κλειδώσει τη νίκη και ταυτόχρονα την πρόκριση.

ΠΑΡΑΤΑΣΗ:

95′ ΓΚΟΛ 3-2 ΑΝΑΤΡΟΠΗ οι γηπεδούχοι με γκολ του Τομπατζίδη

Κακή η διαιτησία για τον Ηρακλή. Ειδικότερα στον πειθαρχικό τομέα έδειξε ΕΠΤΑ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ, τις περισσότερες χωρίς ιδιαίτερο λόγο, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους, που ουκ ολίγες φορές τους χάρισε κάρτες.

115′ Παραμένει το 3-2. Πεσμένος ρυθμός του αγώνα λόγω κόπωσης των παικτών. Ο Ηρακλής ανοίχτηκε πολύ και βγαίνει συχνά με αντεπιθέσεις επιδιώκοντας το γκολ της ισοφάρισης, αφήνοντας ακάλυπτα τα νώτα του.

120′ ΓΚΟΛ 4-2 με γκολ του Βασιλειάδη

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 4-2

Ηρακλής Πολυκάρπης (Θεόδωρος Κυβεντίδης): Παπαϊωάννου, Γρηγοριάδης, Τσαρνέλας, Ρέντας (Aναστασίου), Τερέζιου, Παπαθανασίου, Αντωνόπουλος (Σίμος), Στασινόπουλος, Μόσχος, Μήλιος, Τοροσίδης (Αθανασίου).

Περισσότερα και για τα υπόλοιπα παιχνίδια στο sentranews.gr

 

 

 

Back to top button