ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Στον Προμηθέα Πάτρας ο Λεωνίδας Κολιός του ΑΣ Άργος Ορεστικό

Στον Προμηθέα Πάτρας ο αθλητής του ΑΣ Άργος Ορεστικό Λεωνίδας Κολιός. Έπειτα από τον Δωρόθεο Δατσιάδη, άλλος ένας αθλητής του συλλόγου είναι πλέον παίχτης του Promitheas Patras BC.

Ο 15χρονος είναι και υπότροφος του πρότυπου αθλητικού προγράμματος “Νούς” που έχει σκοπό να συνδυάσει την άθληση με τη μάθηση και να δώσει τη δυνατότητα σε παιδιά με ταλέντο, με φυσικά αθλητικά προσόντα και με θέληση για αθλητισμό να συνδυάσουν και τα δύο. Αξιοποιώντας και εντατικοποιώντας στο μέγιστο τις αθλητικές δυνατότητές τους με ταυτόχρονη επιμέλεια στις σχολικές τους επιδόσεις. Αφορά παιδιά που φοιτούν στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, έχουν ιδιαίτερες δυνατότητες στο άθλημα του μπάσκετ και απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επιμέλεια στα μαθήματά τους. Για αυτά τα παιδιά ο ΑΣΠ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ οραματίστηκε το πρόγραμμα υποτροφιών «ΝΟΥΣ».

Αυτό το γεγονός αποτελεί μια ακόμη δικαίωση για τον τρόπο που λειτουργεί ο ΑΣ Άργος Ορεστικό, με το άρτια καταρτισμένο τεχνικό τιμ να δουλεύει σωστά και σε επαγγελματικά πρότυπα, δίνοντας ίσες ευκαιρίες σε όλους του αθλητές, βάζοντας έτσι ένα “λιθαράκι” στην εξέλιξη τους! Εκτός από τα σωματικά του προσόντα και το ταλέντο, το ήθος και η εργατικότητα μέσα και έξω στο γήπεδο είναι στοιχεία που ξεχωρίζουν στον νεαρό Λεωνίδα.

Το ΔΣ του του ΑΣ Άργος Ορεστικό, του εύχεται καλή χρονιά με υγεία, καλή σταδιοδρομία, εξέλιξη και επιτυχίες.

 

 

 

Back to top button