ΑθλητικάΚαστοριά

Αποχώρησε από τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς ο Κώστας Δικράνης

Επιστολή αποχώρησης του αθλητή – βοηθού προπονητή Κωνσταντίνου Δικράνη από τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς

Καστοριά 20 Αυγούστου 2018

ΠΡΟΣ το ΔΣ του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς

Αγαπητά μέλη του ΔΣ,

Μετά από πολύ σκέψη, θα ήθελα να σας ενημερώσω πως μετά το τέλος της Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης στο Πεθελινό θα σταματήσω την συνεργασία μου με τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς.

Παρόλο που δεν ξεκίνησα ως παιδί στο ομίλου αλλά βρέθηκα στην Καστοριά και στο σωματείο πολύ αργότερα, η τότε ΔΣ με υποδέχτηκε και με έκαν να αισθανθώ μέλος αυτού του ιστορικού σωματείου και ως αθλητής και ως προπονητής ακαδημίας στη συνέχεια.

Ξεκινώντας την θητεία μου ανέλαβα 11 παιδιά στην ακαδημία και μετά από σκληρή δουλειά δικιά μου, του συναδέλφου μου, κ. Μιχαηλίδη, και της τότε Διοίκησης καταφέραμε να φτάσουμε μέχρι και τους 60 αθλητές. Όλα αυτά τα χρόνια, καταφέραμε ΔΣ, προπονητές και αθλητές πολλές νίκες με αποκορύφωμα την πρώτη θέση στην πανελλήνια Συνάντηση ανάπτυξης στο Μαυροχώρι.

Σήμερα, με λύπη μου διαπιστώνω πως η φιλοσοφία μου δε συνάδει με τη φιλοσοφία του νέου ΔΣ του Ναυτικού Ομίλου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον συνάδελφό μου, κ. Νίκο Μιχαηλίδη για την άριστη συνεργασία μας και το ΔΣ για τη στήριξή του.

Καλή συνέχεια στο έργο σας.

Με εκτίμηση

Κωνσταντίνος Δικράνης

 

 

Back to top button