Καστοριά – Kopenhagen Fur: Ημερίδα διαλογής δερμάτων σε εκτροφείς (μεγάλη σειρά φωτογραφιών)

Με τη συμμετοχή 70 Ελλήνων φαρμαδόρων από Καστοριά και την ευρύτερη περιοχή της Σιάτιστας, ολοκληρώθηκε το σεμινάριο διαλογής δερμάτων και εποχιακές πληροφορίες, που διοργάνωσε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το δημοπρατήριο της Kopenhagen Fur.
H ενδιαφέρουσα αυτή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε – για πρώτη φορά φέτος – στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Ξηραντηρίου ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & ΥΙΟΙ (ΜΑΝΤΜΟΥΑΖΕΛ ΑΒΕΕ) στην Ποριά, ενώ κύριος υπεύθυνος ήταν ο αντιπρόσωπος της Kopenhagen Fur στην Ελλάδα, Λεωνίδας Μπούτης, ο οποίος και αποτέλεσε τον άμεσο κρίκο μεταξύ των Ελλήνων φαρμαδόρων και των Δανών υπεύθυνων του σεμιναρίου.

Βασικός στόχος του σεμιναρίου ήταν να αναβαθμιστεί η τεχνογνωσία των Ελλήνων εκτροφέων, έτσι ώστε να παράγουν δέρματα πολύ καλής ποιότητας, καθώς και τα χρώματα, τις διασταυρώσεις και τα μεγέθη.

Οι Δανοί εκπαιδευτές ενημέρωσαν τους  Έλληνες εκτροφείς με πολύ χρήσιμες πληροφορίες και στατιστικά για τα αποτελέσματα της χρονιάς που πέρασε, με τις ποσότητες δερμάτων, τις τιμές και τις πωλήσεις που πραγματοποιήθηκαν σε όλα τα διεθνή δημοπρατήρια, ενώ παράλληλα έκαναν και μία εκτίμηση της αγοράς για τη νέα σεζόν.

Βασικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο διευθυντής των δημοπρασιών της Kopenhagen fur κ. Per Knudsen, ενώ τις γνώσεις τους μετέφεραν και άλλα έξι στελέχη του δανέζικου δημοπρατηρίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

 

 

 

Σχολιάστε

Η διευθυνση email σας ΔΕΝ θα δημοσιοποιηθεί(ενημερωθείτε για την πολιτική ανάρτησης σχολίων στο fouit.gr απο εδώ) *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.