ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

ΑΣ Άργος Ορεστικό – ΑΠΣ Μέγας Αλέξανδρος 75-56 (ρεπορτάζ – βαθμολογία – φωτογραφίες)

Συνεχίζεται το νικηφόρο σερί για την ομάδα του Άργους Ορεστικού που επικράτησε του Μέγα Αλέξανδρου στην έδρας της με σκορ 75-56 κάνοντας έτσι το 4/4 στο πρωτάθλημα της Α΄ Ανδρών ΕΚΑΣΔΥΜ 

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν εκπληκτικά στο παιχνίδι παίρνοντας από τα πρώτα κιόλας λεπτά προβάδισμα στο σκορ με το πρώτο  δεκάλεπτο να κλείνει στο 20-9.

Κάποια χαμένα εύκολα καλάθια από πλευράς γηπεδούχων  σε συνδυασμό με λάθη αλλά και μερικές εύστοχες επιλογές στην επίθεση από πλευράς φιλοξενούμενων, τους έδωσαν την δυνατότητα να πλησιάσουν ακόμα και με 4 πόντους πέντε λεπτά πριν το ημίχρονο με τον προπονητή της ομάδας του Άργους να καλεί εσπευσμένα  τάιμ άουτ. Το γεγονός αυτό λειτούργησε αφυπνιστικά  με την συνέχεια να είναι αναμενόμενη και  με τους Αργείτες να βρίσκουν εύκολα σκορ  με αποτέλεσμα  η διαφορά να φτάνει και πάλι στους δέκα, 38-28, στο τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου.

Παρόλο που οι γηπεδούχοι δεν απέδωσαν τα μέγιστα στο παρκέ, γεγονός που οφείλεται και στον κακό ρυθμό που είχε το παιχνίδι στο μεγαλύτερο μέρος του, η διαφορά δυναμικότητας και ποιότητας ήταν το κλειδί για μια ακόμη άνετη επικράτηση της ομάδας του Άργους, φτάνοντας εύκολα στο τελικό 75-56 παίρνοντας έτσι το τέταρτο διαδοχικό ροζ φύλλο αγώνα!

Στα αξιοσημείωτα είναι η πολύ καλή παρουσία του Σαρρή Ιωάννη από το παιδικό τμήμα του συλλόγου που ήταν πολύ θετικός και συνεπής στον ρόλο του με τον κόουτς Κίτσιου να του δίνει αρκετό χρόνο συμμετοχής , κάνοντας παράλληλα καλή διαχείριση και όντας απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Άλλωστε η χρησιμοποίηση των  αθλητών του συλλόγου από τα τμήματα υποδομής στην ανδρική ομάδα, είναι και ένας από τους βασικούς στόχους πιστοποιώντας έτσι την πολύ καλή δουλεία που γίνεται και  από τους προπονητές των παιδιών σε αυτά τα τμήματα.

Για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η ομάδα του Άργους Ορεστικό θα κάνει το προγραμματισμένο ρεπό της έχοντας την ευκαιρία να δουλέψει και να προετοιμαστεί για το επόμενο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αριστοτέλη Φλώρινας, ένα από τα φαβορί για άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.

ΑΣ AΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ- ΑΠΣ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 75-56

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ:

Α΄: 20-09, Β΄: 38-28, Γ΄: 55-40, Δ΄: 75-56

ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΟΣ:

(Κίτσιου Σ.): Φωτιάδης 15(1), Κόζαρης 2, Καραβατάκης 7 (1),  Πουλιώνης 2 , Ζυγούρας  12(3), Παράσχος 3, Σαρρής Ι. 4, Γιαγκόπουλος, Μάττας,  Ιατρόπουλος 10, Σπυρίδης , Κόττας 20 (2)

 

 

Back to top button