Συναντήσεις Αγγελή – Στεργιόπουλου στην Αθήνα για σημαντικά θέματα

Ο Δήμαρχος Καστοριάς κ. Ανέστης Αγγελής και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Ευάγγελος Στεργιόπουλος, μετέβησαν στην Αθήνα, προκειμένου να επισκεφθούν αρμόδια Υπουργεία και φορείς για την προώθηση και επίλυση θεμάτων του Δήμου Καστοριάς.

Ειδικότερα :

– Την Αναπληρώτρια Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Φωτίου Θεανώ, όπου κατά τη συνάντησή τους ετέθη το θέμα της άμεσης ανάγκης επίλυσης της μισθοδοσίας των εργαζομένων στους βρεφικούς σταθμούς του Δήμου εκ μέρους του αντίστοιχου προγράμματος ΕΣΠΑ.

– Την Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κα. Ολυμπία Τελιγιορίδου, με την οποία συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον αγροτικό πληθυσμό του Δήμου.

Μεταξύ άλλων, συζητήθηκε και δρομολογήθηκε το θέμα της ένταξης της υπάρχουσας μελέτης του Δήμου στο Πρόγραμμα LEADER για το νέο κυνοκομείο, που θα επιλύσει οριστικά το χρόνιο πρόβλημα των αδέσποτων.

– Το Υπουργείο Εσωτερικών και τις αρμόδιες Διευθύνσεις, που αφορούν :

α) τα τέλη καθαριότητας και φωτισμού και

β) την προγραμματική Σύμβαση του Δήμου – Κληροδότημα Παπαλαζάρου με φορέα του Δημοσίου, για την εκπλήρωση του σκοπού της δωρεάς.

– Το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η διευθυνση email σας ΔΕΝ θα δημοσιοποιηθεί(ενημερωθείτε για την πολιτική ανάρτησης σχολίων στο fouit.gr απο εδώ) *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.