ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

Ξεκινάει η εκδήλωση για τα 60 χρόνια του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς (φωτο)

Αυτήν την ώρα στην αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών Καστοριάς η οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς γιορτάζει τα 60 χρόνια από την ίδρυση του ιστορικότερου σωματείου της πόλης μας. Θα τιμηθούν αθλητές του ομίλου, αριστεύσαντες μαθητές καθώς και οι Ολυμπιονίκες μας .

Αύριο Κυριακή η ημερίδα

Αύριο Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 10:00 π.μ., στο Αμφιθέατρο του Τ.Ε.Ι. Δυτ. Μακεδονίας στην Καστοριά διοργανώνεται ημερίδα, όπου θα παρουσιαστεί η ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και έκθεση φωτογραφιών και από τις 6 δεκαετίες ύπαρξης του Ομίλου, αλλά και ομιλίες επιστημονικού χαρακτήρα που αφορούν όλες τις πτυχές του αθλητισμού (ορθοπεδική, εργοφυσιολογία, διατροφή, κ.α.). Το πρόγραμμα των ομιλιών έχει ως εξής:

10:00 – 10:15   Χαιρετισμός Προέδρου Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς κ. Μητρούδη Παναγιώτη, φορέων της πόλης και του αθλητισμού.

10:15 – 10:45   «60 χρόνια ιστορίας του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς», Φωτιάδης Δημήτρης, Επ. Καθηγητής Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής του Τ.Ε.Ι. Δυτ. Μακεδονίας, Γεν. Γραμματέας του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς.

10:45 – 11:15   «Η κωπηλασία στο πέρασμα του χρόνου και η επιρροή της στην Καστοριά», Αθανασιάδης Αθανάσιος, Καθηγητής Φυσ. Αγωγής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, πρώην προπονητής της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας.

11:15 – 11:45   «Αθλητικές κακώσεις στην κωπηλασία», Δίτσιος Κωνσταντίνος, Αν. Καθηγητής Τμήματος Ιατρικής του Α.Π.Θ., Α’ Ορθοπαιδική Κλινική,  Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας (.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ.).

11:45 – 12:15   «Φυσιολογικό όριο αθλητικής επίδοσης: ο αδύναμος κρίκος», Βράμπας Ιωάννης, Καθηγητής Τμήματος Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού Σερρών του Α.Π.Θ., Μέλος της Επιτροπής Ναυταθλητισμού του Α.Π.Θ.

12:15 – 12:45   «Η διατροφή στον αθλητισμό», Κογιοπούλου Θωμαή, Διατροφολόγος.  

Back to top button